Vesti

VIZELJ I KOIKOI U NIŠKOM FEEDBACK-U OVOG PETKA!

today26. oktobar 2023.

Background

Jedni od najinteresantnijih i najpopularnijih bendova sa domaće scene, Vizelj i KOIKOI, nastupaju u niškom klubu Feedback!

Pioniri novog srpskog alternativnog zvuka i jedni od osnivača Hali Gali kolektiva, bend Vizelj, dolazi u Niš da demonstriraju svoju silovitu energiju koju su digli na potpuno novi nivo. Ako ste bili na Vizelju do sada, znate šta vas očekuje, ako pak niste slušali ovaj bend uživo, obavezno dođite, ovo će biti nastup koji se ne zaboravlja! Neki ih znaju po hitovima poput: ,,Ne vidim te od dima“ i ,,Novčanice„. Neki ih vole zbog pesama poput ,,Nosoroga“ i ,,Pustinje“, a neki ih znaju zbog toga štosu prvi mladi bend koji je išao na turneju po Velikoj Britaniji i Republici Irskoj. Mnogi ih vole, jer su jedni od osnivača Hali Gali pokreta.

FOTO: Promo materijal

Nastup će biti održan 27. oktobra u kultnom niškom klubu Feedback sa startom u 21 čas!

FOTO: Promo materijal

KOIKOI su Marko Grabež, Ivana Miljković, Emilija Đorđević, i Ivan Pavlović Gizmo – kreativci iz različitih vetrova lokalne scene sa jasnim zajedničkim ciljem stvaranja kvalitetnog indie rocka/popa, sa kojim odlučno popunjavaju prazninu među raskošem mainstreama i intimom undergrounda. Vrtoglavo brzo je postao istaknuto ime na razigranoj beogradskoj muzičkoj sceni. Publici se prvi put predstavio 2019. godine na kompilaciji Hali Gali – platformi, koja udružuje novu generaciju muzičara i publike neopterećenih pripadnošču pojedinačnim muzičkim žanrovima. U početku 2021. godine KOIKOI postaju novi član porodice Mr. Moonleeja, sa debitanskim albumom ,,Pozivi u stranu“. On predstavlja formu drugačijeg popa, koji je u isto vreme svileno blagozvučan i igrivo bučan, radijski senzibilan i rokerski silovit, a uvek pod velom hipnotičnog balkanskog melosa.

FOTO: Promo materijal / Feedback

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DVA FEBRUARSKA KONCERTA DARKA RUNDEKA I BIG BENDA RTS- A U BEOGRADU!

Legendarni Darko Rundek održaće 8. i 9. februara 2024. (20.30) u beogradskoj MTS dvorani dva koncerta sa Big Bendom RTS. Velikan regionalne scene će po prvi put nastupiti u Srbiji sa uglednim orkestrom koji slavi veliki jubilej – 75 godina postojanja. Na beogradskim koncertima biće uživo predstavljen prošlogodišnji album „Darko Rundek i Jazz orkestar HRT-a – za vašu posljepodnevnu razonodu“. Ovo izdanje je dobilo uglednu hrvatsku nagradu „Porin“ za najbolji […]

today25. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA