Vesti

VIRGIN KONSTRAKTA I MEKANI NOBL

today4. april 2022.

Background

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije i trenutno jedna od najaktuelnijih artistkinja u regionu, Konstrakta, od danas započinje saradnju sa lokalnim entitetom svetske etikete Virgin Music Label & Artist Services, koji u Srbiji posluje rame uz rame sa regionalnim kancelarijama Universal Music. Ovom prilikom, Virgin otpočinje partnerstvo sa etiketom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva, sa kojom će takođe sarađivati na polju digitalne distribucije muzike. U okviru ove saradnje, na striming servise su dodati singlovi „Mekano“ i „Nobl“.

 „Veoma smo zadovoljni što je Konstrakta postala deo Virgin porodice i što ovom prilikom započinjemo partnerstvo sa Gruvlendom! Kao najveći izdavač na svetu, sa Konstraktom imamo velike planove i sigurni smo da ćemo kroz naš premium servis digitalne distribucije imati fantastične rezultate. Ovo je samo deo naše regionalne strategije rada sa autorima i izvođačima za koje smatramo da su posebni“, navodi Nikola Jovanović, Vice President of Virgin Music Label & Artist Services, Western Balkans.

 „Gruvlend! je dobio svoje partnere koji mogu da obezbede dovoljno transparentnu i bogatu poslovnu praksu u sve komplikovanijem svetu digitalnih medija. Doći do mogućnosti koja obezbeđuje celokupno muzičko poslovanje i tako ostavlja mesta za kreativni rad i stvaralaštvo je za nas bilo najbolje rešenje. Nadamo se dobroj saradnji sa ovom kućom u budućnosti“, ističe Milovan Bošković iz Zemlja Gruva.

 Foto: Kosta Đuraković / promo

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

ZABRANJENO PUŠENJE I EMOTIVNA ODA SARAJEVU

Zaokružujući opus albuma ,,Šok i nevjerica" Zabranjeno pušenje snimilo je i spot za baladu ,,Svjetla Sarajeva". Snimili su ga u saradnji s poznatim muzičarem Damirom Imamovićem. Ova izuzetno emotivna pesma, za koju je stihove napisao sarajevski pesnik Goran Vračar, snimljena je uživo na velikom koncertu Pušenja u Skenderiji 2018. godine, a govori o tuzi, čežnji i ljubavi prema gradu ,,gdje se đavo oseća na svome" i zemlji koja se ,,ljubi, […]

today4. april 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA