Vesti

VIBRONICS, LEPOTA DUB-A, U BEOGRADU 10. NOVEMBRA U DORĆOL PLATZU

today3. novembar 2023.

Background

VIBRONICS su već 25 godina etiketirani kao budući zvuk dab – a! Na čelu su britanske dub scene, koja je zavibrirala celom planetom, još od 1996. godine. Dokaz su i više od 70 izdanja koja su objavili na sopstvenoj legendarnoj SCOOPS etiketi, ali i albumi, singlovi i remiksi za druge izdavače poput Universal Egg, Jarring Effects, Dubhead i Jah Tubbis.

U studiju su radili sa Michaelom Prophetom, Iration Steppasom,pridružili su se ekipi koju predvode Macka B, Aba Shanti, Brain Damage, High Tone, Big Youth, Gaudi Dub mixing uživo, raspaljivanje klupske atmosfere uz najpozitivnije vibracije zaštitni su znak Vibronics – a.

Neumorno nastupaju širom Evrope, Amerike, Azije i šire, a 10. novembra biće gosti Beograda, a i domaćini večeri za pamćenje u Dorćol Platzu.

FOTO: Promo materijal

Vibronics feat. Nia Songbird & Vanya O obeležiće novembar u Beogradu.

Ulaznice su u prodaji putem Ticket Vision prodajne mreže, kao i na tickets.rs. Promotivni kontigent ulaznica košta 1.300 dinara. Redovna cena biće 1.500.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SECREUM U KUGLAŠU!

Londonski prog/groove metal bend Secreum nastupiće u petak, 3. novembra u Kuglašu u Beogradu! Specijalni gosti biće pirotski bendovi Burning Leaf i NAV. Ulaznica staje 500 din.   FOTO: Kuglaš promo   Spremite se za žestoku svirku i odličan provod u petak 3. novembra, uz bendove Secreum (London, UK), Burning Leaf (Pirot, RS) i NAV (Pirot, RS)! SECREUM je četvoročlani metal bend iz Londona, osnovan 2012. godine. Razarajućim gitarskim rifovima […]

today3. novembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA