Vesti

VELIKI PREZIR I NAVY NE OBEĆAVA U ANTI SHOP ELEKTROPIONIRU

today14. marta 2022.

Background

Sledi koncertna uvertira u šestu Kontakt konferenciju kojoj je ,,Povratak u novu normalnost“  lajt motiv i simbolično je otvara Veliki prezir povratkom na binu sa koje je predugo izostao.

Skoro tri godine Veliki prezir nije održao koncert u Beogradu, ali zato će ekskluzivnim nastupom u Anti Shop Eelektropioniru 19. marta da isprati online izdanja velike muzičke regionalne Kontakt konferencije i da najavi novi, šesti Kontakt, koji će se konačno održati uživo – koncertom uživo!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u ograničenom broju u Anti Shop Elektropioniru, kao i putem tickets.rs prodajne mreže. Na veče koncerta, ukoliko ih ostane, koštaće 1.300 dinara.

FOTO: Dunja Dopsaj (Veliki prezir)

Veče pre, u petak 18. marta, takođe u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15, očekuje se i koncert grupe Navy ne obećava.

Grupa Navy ne obećava kaže da je ,,vaš drugi omiljeni bend“. Kažu i to da ovih dana možemo da očekujemo izlazak njihovog novog albuma. ,,Bekstvo iz BGa“ naziv je novog izdanja koje će premijerno uživo predstaviti na koncertu u Anti Shop Elektropioniru u petak, 18. marta.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Anti Shop Elektropioniru i putem Ticket Vision prodajne mreže, a na veče koncerta koštaće 700 dinara. Gosti na koncertu zagrevanja za Kontakt 2022 biće Sara Džesika Panker.

 

Koncerti su najavljeni za 21h, a #Kontakt2022 se, kao i sva prethodna izdanja, organizuje uz podršku organizacije Sokoj.

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs.

FOTO: Promo materijal (Navy Ne Obećava)

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,MAINSTREAM HORROR“ SLUTI BESKOMPROMISNI ALBUM DAMIRA AVDIĆA

Damir Avdić juće objavio je "Mainstream Horror", prvi singl i spot sa nadolazećeg albuma "Mainstream Horror", koji izlazi 17.3.2022. za njegov vlastiti Kapital Rekord. Videospot je napravila Špela Ambrož, a pesma je snimljena u studijima "Kapital Rekord" i "Galaxy 2000". Koncertna premijera novog albuma je 18.3. u Rijeci / Beertija, a glavni promo koncert uz izlazak novog albuma će biti u petak, 14.4.2022. u Stari Elektrarni u Ljubljani. Koliko mainstream […]

today11. marta 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA