Vesti

VELIKI POVRATAK GRUPE DECONTROLLED NAZVAN JE „LUCID NIGHTMARE“

today21. aprila 2023.

Background

Novi singl banjalučkog benda DECONTROLLED zove se „Lucid Nightmare“ i posle 10 godina vraća banjalučane metalce na regionalnu scenu.
„Lucid Nightmare“ objavljen je na YouTube i svim bitnijim streaming servisima.

Ovaj singl je samo tizer velikog povratka benda posle pauze koja je potrajala celu deceniju. Nove pesme, novi spotovi i novi album su već uveliko u priremi, a u toku su i pregovori za izdavanje i distribuciju albuma na svetskom nivou.

Bend je u prošlosti slušaocima bio poznat po albumima „Self Portrait“ (2008 – Warner Music/Mascom) i „The Circle“ (2010 – SMP Records). Prilikom promovisanja albuma nastupali su širom Evrope rame uz rame sa bendovima poput In Flames, Meshuggah, 69 Eyes, Rotting Christ, Nightwish, Suicidal Tendencies…

Novi album dolazi i sa novom postavom Decontrolleda koju sada čine:
Boris Šarić – Gitara
Srđan Lakić – Gitara
Bojan Katalina – Bubnjevi
Miha – Bass
Marko Tica – Vokali i klavijature

Muziku i tekst za „Lucid Nightmare“ potpisuju: Boris Šarić i Marko Tica u saradnji sa ostatkom benda. Produkcija je rađena u studiju Booraz Audio pod vođstvom Marka Tice.

Artwork: Tea Jagodić

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

KEROZIN – NOVO POGONSKO GORIVO LUDAKA U RAZVOJU

Sa prvim danima maja na regionalnom muzičkom poslužavniku pojaviće se i četvrti album grupe Ludak u razvoju ,,Veruj voli“ (Odličan Hrčak 2023), koji ovaj kragujevački sastav najavljuje singlom i spotom za pesmu ,,Kerozin“. LUR karakterišu energični rifovi, brz ritam i melodija, ali i eksplozivni nastupi uživo. Od toga ne odustaju ni sa novim izdanjem. Po izlasku albuma ,,Veruj voli" planiraju da svu svoju energiju nesebično podele sa publikom širom regiona, jer imaju dovoljno pogonskog goriva […]

today21. aprila 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA