Vesti

VELIKI FRED WESLEY SA THE NEW JB’S BENDOM U KLUBU BLUZ I PIVO U JULU!

today23. maj 2023.

Background

Legendarni frontmen i trombonista Fred Wesley jedan je od osnivača fank muzike, kompozitor i šef benda čuvenog James Browna, vođa The New JB’s, solista George Clintona i Parlament Funkadelic-a i Bootsy Colins Rubber Band – a!

U okviru svoje evropske turneje, na našu veliku radost, sa bendom The New JB’s nastupiće u Beogradu, 1.jula, u klubu Bluz I Pivo, Cetinjska 15! Očekuje nas redak muzički događaj i proverena muzička žurka u našem klubu, sa bendom najveće žive legende moderne muzike, Fred Wesley-em.

Fred Wesley je muzička legenda koja je svojim talentom i doprinosom obeležila žanr funk muzike. Njegov uticaj seže daleko, a njegovi smeli nastupi su postali prepoznatljivi za jezik funk-a. Svoju karijeru je započeo svirajući sa Tinom Turner. Kasnije je bio muzički direktor, aranžer, trombonista i primarni kompozitor James Brown-a sa kim je radio od 1968-1975. Nakon toga je aranžirao i svirao sa Parliament-Funkadelic-om i Bootsy’s Rubber Band-om.
Fred je snimio nekoliko solo albuma, uključujući kultni „House party“, koji je deo Oskarom nagrađenog dokumentarca „When We Were Kings“. Ovo je jedinstvena prilika da doživite muzičku virtuoznost Freda Wesleya i njegovog benda The New JB’s uživo. Uzbuđeni smo što možemo da vam pružimo priliku da uživate u jednom od najvećih muzičkih legenda moderne muzike!

Pretprodaja ulaznica u klubu Bluz i Pivo po ceni od 2500 dinara.
Rezervacije na broj: +381 63 1773750
Broj karata ograničen na 250.
Za sve dodatne informacije javite se u inbox stranice kluba.

FOTO: Cover Album 1974.

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

THE BITE, MOONCAGE I RULJA INC. ROKAJU 3. JUNA U KLUBU FEST!

Bendovi The Bite, Mooncage i Rulja Inc. održaće zajednički koncert u subotu, 3. juna od 21h u klubu Fest u Zemunu! The Bite je riff’n’roll bend iz Beograda. Ideja o bendu koji će imati energiju punk-a, čvrste rock’n’roll rifove, pevljive refrene i osećajnost blues-a javila se pre mnogo godina. Ideja je sazrevala, dok su članovi svirali po drugim bendovima, menjala se i THE BITE je tražio ljude koji su rasli […]

today23. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA