Vesti

VELIKI BEOGRADSKI KONCERT GRUPE KKN U DOMU OMLADINE – U MARTU 2023!

today27. decembar 2022.

Background

Veliki beogradski koncert i promocija novog albuma „Beton“ grupe Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) održaće se u petak, 3. marta u 21 čas u Domu omladine Beograda.

Deveti studijski album predstavlja ovaj bend u punoj sviračkoj i autorskoj snazi. Tokom svog višedecenijskog postojanja članovi benda Kanda, Kodža i Nebojša postali su hroničari izuzetno nestabilnih društveno političkih okolnosti, dramatičnih smena vlast, promena i istorije čiji se ciklusi na ovim prostorima sve češće ponavljaju. Kroz njihov kompletan repertoar možemo sagledati jedan životni vek proveden u velikom gradu.

Album pod nazivom „Beton“ je upravo sastavni deo pomenute priče i logičan je nastavak izdanja „Uskoro“ (2019). Samouvereno i bez zadrške bend je na novom albumu preneo svo koncertno iskustvo što novom izdanju daje živost i superiornu energičnost.

„Kako godine prolaze, čini mi se da je bend Kanda, Kodža i Nebojša odoleo svim iskušenjima kojima grupe sa ovih prostora bivaju izložene tokom svog postojanja. Nasuprot čestom nerazumevanju i ignorisanju medija – Kanda, Kodža i Nebojša su konačno svoji na svome, prepoznati širom regiona kao važna grupa sa ovih prostora. Novi album ,,Beton“ dokaz je da je ono što srce diktira važnije od svega drugog, a ovaj bend je uvek umeo da podeli sa publikom jake emocije, kao nijedan drugi. Sve je bilo samo pitanje vremena,“ izjavio je muzički novinar i recenzent Dragan Ambrozić.

Konačno je vreme da odemo na veliki koncert – velikog benda!

U susret koncertu izdavačka kuća Mascom već sada pruža priliku da poručite jedan od dva posebna paketa putem sajta mascom.rs.

– Karta + CD „Beton“ po ceni od 2000 dinara
– Karta + LP „Beton“ po ceni od 3000 dinara

Dostava za teritoriju Srbije je besplatna, a paketi stižu na kućnu adresu!

FOTO: Gonzo

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,SVIRAMO NASMEJANI I NE ŠTEDIMO REPERTOAR!“ – SIX PACK U FEST-U!

Posle rasprodatog koncerta u prestižnom zagrebačkom klubu "Vintage industrial bar", Six Pack je za kraj godine izabrao nastup u Beogradu, tačnije u Zemunu. U Beogradu nisu svirali više od godinu dana i u subotu dolaze, kažu, u boljoj formi nego ikad! „Posle globalno tegobnog perioda vezanog za pandemiju i udarca na muzičku industriju, Six Pack je imao dve veoma uspešne koncertne godine što je bendu vratilo ogromno sviračko samopouzdanje i […]

today23. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA