Vesti

VELIKI BEOGRADSKI KONCERT BUČ KESIDIJA SE POMERA NA 16. SEPTEMBAR

today25. maja 2023.

Background

Uzimajući u obzir činjenicu da je koncert grupe Buč Kesidi zakazan na stadionu Tašmajdan za 3. jun ove godine, tačno mesec dana nakon tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar”, organizatori koncerta Kontra Rights i Marsh produkcija su u dogovoru sa grupom odlučili da se koncert pomeri na 16. septembar 2023.

FOTO: Promo materijal

Sve ulaznice koje su kupljene do sada važiće i za koncert u septembru. Svi kojima novi datum ne odgovara kupljene ulaznice mogu da vrate na Efinity prodajnim mestima. Smatramo da je ovo jedino ispravno i verujemo da će publika grupe Buč Kesidi imati razumevanja za ovu odluku.

Ulaznice za koncert 16. septembra se nalaze u prodaji online na efinity.rs kao i Efinity prodajnim mestima, blagajni Štark Arene i
TC Rajićeva.

,,Skoro dve godine nismo svirali u Beogradu sa idejom da osvojimo Tašmajdan i da napravimo najveći Buč Kesidi koncert do sada u Beogradu. Tašmajdan je kultno mesto i fantastična lokacija za koncert na otvorenom, u srcu grada, jedno od mesta na kojem smo kao klinci sanjali da nastupamo i zato jedva čekamo da vidite šta smo vam sve pripremili”, navode Zoran i Luka.

FOTO: Emilija Stanišić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

K.K.N. U LEPOJ VIDEO RAZGLEDNICI SA MALTE!

Pred početak leta grupa Kanda, Kodža i Nebojša predstavlja novi video spot za pesmu „Odnose me “ koji je snimljen na Malti. Bend je tamo, tokom februara, održao veoma uspešan koncert podržan od strane nacionalne platforme „Serbia Creates Music“ koja je pomogla i realizaciju video spota. „Prvih dana je besnela oluja na ostrvu, ali sedmog dana nebo, sunce i more su nam dopustili da snimamo na živopisnim lokacijama kakve su […]

today25. maja 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA