Vesti

VELIKA PETORKA U BITEFU 18. SEPTEMBRA!

today14. septembra 2023.

Background

VELIKI KONCERT, VELIKE PETORKE – MANIVI, EJO,
DRUMBOOTY, VIKTOR TUMBAS QUINTET I PETARZ COLLECTIVE

 

Nakon raznovrsne prošle sezone Musicology Sessions koncertnog serijala, organizatori spremaju VELIKI KONCERT VELIKE PETORKE ,,FINALE Musicology SHOWCASE by Lenovo“ otvarajući tako vrata novoj 2023/2024. sezoni. Autorski bendovi koji su već stajali pred doajenima svetske i domaće scene će se udružiti i stvoriti muzički vrtlog na sceni BitefArtCafe kluba, 18. septembra.

 

 

PetarZ Collective, Manivi, Drumbooty, Viktor Tumbas Quintet i EJO su bendovi čija će se muzička virtuoznost prožeti na sceni, obogaćujući veče raznovrsnošću žanrova i izraza.
Svi prisutni će biti pozvani da glasaju za svog favorita, čime će se njihov glas pridružiti odluci stručnog žirija o pobednicima. Ovi bendovi su već ostavili dubok utisak kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, nastupajući kao predgrupa izvođačima kao što su KOVACS, DIRTY LOOPS, THE BRAND NEW HEAVIES, Bisera Veletanlic i Vasi Hadžimanov trio i Kutiman, tokom prethodne sezone Musicology Sessions koncertnog serijala. Pod pokroviteljstvom kompanije Lenovo Srbija, finalisti ovogodišnjeg Showcase-a će se spojiti i tako predstaviti relevantan presek domaće autorske scene. FINALE će se održati u ponedeljak, 18. septembra, s početkom u 21h, dok će se vrata kluba otvoriti pola sata ranije, od 20:30h.

Nagrade koje je obezbedio Lenovo Srbija za tri najuspešnija benda su:

1.Nagrada – Snimanje albuma u profesionalnom muzičkom studiju
2.Nagrada – Vaučer u muzičkoj radnji
3.Nagrada – Profesionalni photoshooting

,,FINALE Musicology SHOWCASE by Lenovo“ nije samo muzički show, već prilika za podršku domaćoj autorskoj sceni, koja je u srcu Musicology priče od njenog nastanka 2014. godine.
Svi ljubitelji muzike i zagovornici domaće scene su pozvani da se pridruže ovom jedinstvenom muzičkom iskustvu i proslave završetak jedne, ali i početak nove sezone Musicology Sessions koncertnog serijala. Ulaznice za događaj su dostupne na sajtu tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a.

 

 

 

FOTO COVER: BitefArtCafe promo

 

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

KIJANU RIVS NASTAVLJA SVOJ STRIP SERIJAL – IZAŠAO JE BRZRKR 2.!

System Comics, izdavačka kuća iz Beograda konačno je objavila i drugi nastavak stripa BRZRKR, čiji je kreator i koscenarista glumac Kijanu Rivs (Keanu Reeves). Posle rasrodatog prvog broja ,,Rat bez kraja, čovek bez granica”, nastavak donosi nove avanture glavnog junaka, koji je polusmrtnik, polubog, proklet nasiljem i njime vođen. Kijanu Rivs nastavlja svoj debi u pisanju strip scenarija uz Mata Kinta proslavljenog koscenariste Njujork Tajmsovebestseler liste pisaca (Folklords, Grass Kings) […]

today13. septembra 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA