Vesti

VELIKA EU ŽURKA 24. JUNA U HANGARU! ALPHAVILLE, NIPPLEPEOPLE, STEREO BANANA I NAJBOLJI SRPSKI DJ-EVI

today19. juna 2023.

Background

Delegacija Evropske unije organizuje Veliku EU žurku, koja će biti održana 24. juna u Hangaru, Luka Beograd, a svi koncerti su besplatni. Za poseban užitak u koncertima biće postavljena VIP zona, a svi zainteresovani besplatne ulaznice za ekskluzivno mesto u publici će moći da dobiju preko programa radio stanica širom Srbije, kao i preko društvenih mreža EU Srbija Facebook i Instagram . Svaki dobitnik uz VIP ulaznicu dobija i besplatno piće. Headliner Velike EU žurke je nemački bend Alphaville, koji će po prvi put nastupiti u Srbiji.

FOTO: Eu žurka promo (Helen Sobiralski)

 

Evropska unija i Srbija dele iste vrednosti, a razmenom kulturnih vrednosti se ujedinjuju u različitostima. Zato će posetioci tokom celovečernje Velike EU žurke moći da uživaju u različitim muzičkim žanrovima – od popa, elektro-popa preko hip-hopa do elektronske muzike. Pored Alphaville-a nastupiće i hrvatski maskirani dvojac Nipplepeople, kao i neodoljive nišlije Stereo banana. Uz neke od najboljih predstavnika DJ scene žurka će trajati do jutra, a za nezaboravan provod će biti zaduženi – Dejan Milićević, Lea Dobričić, Cosmic G, Luton i Gavra.
Srbija je deo jedinstvenog evropskog kulturnog prostora i pre nego što postane članica Evropske unije, svakako je deo muzičke evropske porodice. Za muziku ne postoje granice i zato će Beograd 24. juna biti mesto susreta muzičara od Minstera, preko Zagreba do Niša.

 

FOTO: Nipplepeople/promo

 

FOTO: (Stereo Banana) by Vladimir Stanković

 

 

FOTO/COVER: Helen Sobiralski

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

LIAM GALLAGHER NAJAVLJUJE LAJV ALBUM

Dve nezaboravne večeri koje je Liam Gallagher priredio na koncertima u Knebworth parku biće objavljene na lajv albumu „Knebworth 22“ 11. avgusta. „Dakle, snimili smo oba koncerta. Zvučali smo biblijski. Pojačaj i UŽIVAJ!“, poručuje Liam Gallagher u susret objavljivanju pomenutog albuma. Atmosferu koja je vladala tokom svirke predstavlja prvi video singl, u pitanju je izvođenje pesme „Roll It Over“. Liam se ovim koncertima vratio na mesto koje je imalo veliki […]

today16. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA