Vesti

,,ZAJEDNO SAMI“ JE SINGL ZAVRŠNICA POSLEDNJEG ALBUMA VATRE

today1. marta 2023.

Background

,,Zajedno sami“ je sedmi po redu singl sa poslednjeg albuma Vatre, ,,Javi se kad stigneš”, nominovanog za Porin u kategoriji ,,Rock album” i kojim zatvaraju priču oko aktualnog, desetog studijskog izdanja.

Uz nominaciju albuma, Ivan Dečak je kao autor pesme ,,Zamisli” Massima Savića, na nadolazećem Porinu zaradio i nominaciju za ,,Pjesmu godine“.

Video spot je sniman u Gradskom muzeju Virovitica, najboljem slavenskom muzeju, a za režiju je i ovog puta zaslužan Filip Gržinčić iz Grzincic Creative Visuals.

,,Zajedno sami“, uz produkciju Jure Ferine i Pavla Miholjevića, autorski potpisuju Ivan Dečak i klavijaturist Vatre, Mihael Kurjančić.

Vatra se, nakon objave singla, okreće radu na novom albumu, te nastavljaju sa koncertnim aktivnostima:

 

20.04. BEOGRAD

21.04. NOVI SAD

24.04. POŽEGA

03.06. STUBICA

10.06. GAREŠNICA

30.07. PETRINJA

02.08. BIBINJE

10.08. ZRENJANIN

11.08. HERCEG NOVI

 

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KIKA I EKIPA PREDSTAVLJAJU ALBUM ,,NA IVICI MOGUĆNOSTI“ U ZAPPA BAZI

Glumica, alt pop pevačica i kantautorka Kristina Kika Jovanović zajedno sa svojim bendom KIKA predstaviće svoj novi album „Na ivici budućnosti“ na koncertnoj promociji koja će biti održana u Zappa Bazi u četvrtak, 9. marta u 21 čas (Bulevar Vojvode Bojovića 30a). Kristina Kika Jovanović frontmenka benda je nagrađivana glumica i publici poznata po televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama. U svet muzike je uplivala kao prateći vokal benda E-Play. Njeni […]

today1. marta 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA