Vesti

VASIL HADŽIMANOV BEND ODRŽAĆE BEOGRADSKU PROMOCIJU NOVOG ALBUMA ,,KEYF“

today5. oktobar 2023.

Background

Vasil Hadžimanov Band, jedan od najuticajnijih jazz fusion sastava na Balkanu, odrzaće koncertnu promociju svog novog albuma ,,Keyf“ 11. oktobra u BitefArtCafe klubu.

 

FOTO: Nebojša Babić

Ovaj izuzetan bend već dugi niz godina oduševljava publiku svojim jedinstvenim zvukom i svojom eksplozivnom energijom, a njihov novi album nam još jednom donosi interesantne muzičke goste, inovativne aranžmane, autentičnu zvučnu estetiku, i kao i do sada kreativne eksperimente sa različitim muzičkim stilovima i ritmovima. Album ,,Keyf“ je njihov osmi album po redu, sadrži devet pesama čiju produkciju potpisuju Vasil Hadžimanov, Marko Perić i Toni Kitanovski, a objavljen je u digitalnom i CD formatu od strane hrvatske izdavačke kuće Croatia Records. Snimanje i produkciju albuma su podržali GDi For The Arts i Croatia Records. Beogradska koncertna promocija i potpisivanje novog albuma održaće se 11. oktobra u klubu BITEFARTCAFE, u 21h.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima Tickets Vision, kao i putem linka tickets.rs

 

 

 

COVER FOTO: Mona Man, Marko Vulević

 

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

VIZELJ ZRAČI ,,RADIJACIJOM“ – NOVI VIDEO SINGL JE TU

Jedan od bendova sa najatraktivnijim potpisom na sceni trenutno, Vizelj, koji je krajem prošle godine predstavio dugoočekivani studijski album ,,Ne vidim te od dima", sada predstavlja i sedmi singl sa pratećim video spotom ovoga puta za pesmu ,,Radijacija”. https://www.youtube.com/watch?v=e-TcvbusBnY   Bend je sa novog izdanja do sada objavio već šest singlova sa pratećim video spotovima, a kroz devet pesama sa novog izdanja su “provozali” publiku kroz široku paletu žanrova, od […]

today4. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA