Vesti

VAN GOGH DONOSI AKUSTIČNE VIBRACIJE I VISOKI NAPON U BITEFARTKAFE!

today7. april 2023.

Background

BitefArtCafe sa ponosom najavljuje dva intimna koncerta grupe VAN GOGH koji će se održati 10. i 11. aprila.

Prvobitni termini (26. i 27. april) su pomereni usled tehničkih problema i kako kažu iz BitefArtKafe-a:

,,Ukoliko ste već obezbedili vašu ulaznicu ili neki od paketa ulaznica – možete ih iskoristiti na sledeći način:

  • Ulaznice za 26. april važiće 10. maja
  • Ulaznice za 27. aprila važiće 11. maja
  • Ukoliko ste nabavili ulaznice za 26. april a ne odgovara vam 10. maj, već na koncert možete da dođete 11. maja – molimo vas da nam se javite, kako bismo vam obezbedili zamenu datuma. Ista informacija odnosni se i na ulaznice kupljene za 27. april.“

Rođen u najboljim vremenima – osamdesetih u Jugoslaviji – a odrastao i sazreo u najtežim – devedesetih u Srbiji – Van Gogh danas ponosno nosi titulu poslednjeg velikog benda stvorenog na ovim prostorima.

Numerama iz različitih perioda višedecenijske muzičke karijere bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu.

Pripremite se za intimne koncerte koji će se održati u dva posebna dela, pružajući vam dva jedinstvena doživljaja ovog velikog rok benda koji nema potrebe posebno predstavljati. Na instrumentima britki momci, energijom i muzičkim umećem zrelih umetnika dečačkog srca, odeveni stilom svetskih izvođača, publiku vode na rokenrol putovanje dugo 37 godina!

Prvi deo koncerta: AKUSTIČNI VAN GOGH! Drugi deo koncerta – eruptivne vribacije i visokonaponski spektakl!

Od „Tragova prošlosti“ 1986. godine do albuma „More bez obala“ 2019. izdali su 11 studijskih albuma, 4 live albuma, 3 kompilacije, 3 video izdanja, osvojili su dva puta nagradu za najboljeg izvođača na MTV Adria, nagradu za najbolju grupu i najbolji koncert 2010. godine, nagradu za najbolji album 2019. najbolju rok numeru 2020. kao i najbolji koncert 2022. godine.

Budite deo ove muzičke priče koja će se dugo prepričavati. Vidimo se na koncertima Van Gogha!

,,To je grupa koja je napunila sve najvažnije domaće koncertne dvorane, grupa čije je albume kritika svrstavala među najbolje u istoriji ovdašnje diskografije i grupa koja na komplimente redovno nailazi i van granica svoje zemlje: u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Italiji i na raznim drugim stranama sveta. U karijeri dugoj tri decenije – što predstavlja podvig bilo gde na planeti – Van Gogh je sve vreme pokazivao izuzetno poštovanje prema svojoj publici; ona mu je uzvraćala velikom ljubavlju i nepokolebljivom lojalnošću.“, kaže Ivan Ivačković.

Ulaznice možete kupiti na: https://tickets.rs/tour/van_gogh_791

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SAMOSTALNI REFERENTI SU OVE SUBOTE U KLUBU FEST!

Bend Samostalni referenti nastupiće u klubu Fest u Zemunu u subotu, 8. aprila od 22 sata. Samostalni Referenti se vraćaju u klub Fest posle 4 godine i to sa novim albumom koji su objavili posle više od 11 godina! „Deset godina je prošlo kao tren... pa tako i jedanaest... od prvog albuma Samostalnih Referenata. Malo više okrenuti sebi, zreliji i pametniji, album koji je sniman pet godina predstavlja omaž godinama […]

today7. april 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA