Vesti

U NEDELJU FINALE B.A.R.F. 11 – POZNATA JE SATNICA FESTIVALA!

today21. decembar 2022.

Background

U finalu jedanaestog Beogradskog autorskog festivala BARF nastupiće 8 bendova.

To su: DIRECT DRIVE (Zrenjanin), SARA DŽESIKA PANKER (Beograd), CARDINAL POINT (Vranje), X-MACHINE (Mladenovac), SHORT REPORTS (Novi Sad), ИБАR (Beograd), ALHAMBRA (Beograd) i AURIUM (Beograd).

„Svi oni će imati priliku da na velikoj bini, uz odlično ozvučenje pokažu šta znaju!“ kažu iz URMUS-a i pozivaju publiku da u što većem broju dođe u nedelju u Dom omladine i podrži ove sjajne bendove: „Očekuje vas 5 sati odlične svirke i dobrog raspoloženja, ne propustite BARF11“.

Pored bendova finalista u revijalnom delu će nastupiti pobednici po glasovima publike poslednjeg izdanja festivala – ASCEND iz Beograda, bend SANITARIUM (pobednici prijateljskih i partnerskih Bunt rok festivala i Mobile Demo Festa), i specijalni gosti ARIGO SAKI band. Arigo Saki je jedan od najistaknutijih članova URMUS-a i veliko nam je zadovoljstvo da ugostimo na festivalu njega i njegov bend gde će podeliti sa nama muziku sa svog debi albuma.

Vrata sale Amerikana biće otvorena za posetioce od 18.30h. U 19h, u revijalnom delu programa, nastupa bend Ascend. Nakon toga sledi takmičarski deo programa, a bendovi će nastupati ovim redom:

19.25 – Aurium

19.50 – Alhambra

20.15 – Short Reports

20.40 – Cardinal Point

21.05 – Sara Džesika Panker

21.30 – Ibar

21.55 – Direct Drive

22.20 – X-Machine

Revijalni deo programa se nastavlja u 22.45h uz Sanitarium, a nakon njih na binu u 23.10h izlazi Arigo Saki bend.

Proglašenje pobednika zakazano je za 23.40h.

Ulaz na festival će se kao i prethodne godine naplaćivati simboličnih 200 RSD, a karte će se prodavati na ulazu pred početak festivala.

Kupljena ulaznica će ujedno služiti i za glasanje publike!

Detaljne informacije o učesnicima festivala, kao i nagradama, pronađite na urmus.rs.

FOTO: Promo materijal / Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SLOBODA U SVAKOM SMISLU: DOČEK ANTI NOVE GODINE UZ VELIKI PREZIR

VELIKI PREZIR će 31. decembra 2022. godine održati poseban novogodišnji koncert u Beogradu, a raspoloženje će tokom večeri i noći setovati i gradska DJ ekipa: Toma Grujić i Borko Vujić. Sasvim poseban doček, električne gitare, plesni groove, ležerna psihodelija, sloboda u svakom smislu, to je ono što čini Anti Novu godinu u beogradskom klubu Elektropionir. ,,Još jedna godina je iza nas. Ne znam da li je bolja, lošija ili neutralna u odnosu na neke […]

today21. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA