Vesti

U NAJLEPŠOJ BAŠTI ROKENROL OAZE, KLUBU STUDENATA TEHNIKE, ČETIRI VELIKA KONCERTA!

today21. avgust 2023.

Background

KST organizuje 4 koncerta u narednih mesec dana, a kreće sa Atheist Rap – om i proslavom 30. godina čuvenog albuma ,,Maora“!

 

ATHEIST RAP/KST BAŠTA/ 30 GODINA MAORA

Novosadski pank rok bend Atheist Rap ove godine obeležava jubilej, 30 godina od izlaska albuma „Maori i crni Gonzales“, kojim su se proslavili i stigli do šire publike. Tim povodom održaće koncert u bašti KST-a u četvrtak 24.08.2023. Pre njih nastupiće njihovi gosti bend LUR (Ludak u razvoju) iz Kragujevca. Ateisti će u prvom delu koncerta izvesti sve pesme sa njihovog debi albuma, a drugi deo koncerta će činiti najznačajnije pesme iz svih perioda postojanja benda. KST nije slučajno izabran za mesto održavanja ovog koncerta jer su devedesetih godina Ateisti upravo u ovom prostoru najčešće nastupali, praktično su bili rezidenti ovog kultnog kluba. Zato su smatrali da je najprikladnije da se ovaj koncert održi u prostoru gde su pesme sa „Maora“ najčešće uživo izvodili.

 

GOBLINI 27. AVGUST

I ovog leta TRADICIJA SE NASTAVLJA !!! 27. avgusta samostalni koncert GOBLINA u bašti KST-a! Ovaj put je predgrupa Ubili su Batlera – novobeogradski-kosjerski kvartet koji čine Matija Ilić (bubanj), Relja Blagojević (bas gitara, vokal),
Damjan Vitorović (gitara, vokal) i Luka Lazarević (gitara, vokal). Kako sami kažu, sviraju:„post-hardcore, emo i slične stvari“. Odnedavno su deo Hali Gali ekipe, sa kojom su nastupili na ovogodišnjem BBF-u.

GALIJA 6. SEPTEMBAR

Sa nama je grupa Galija u punom sastavu !! Vidimo se 6. septembra od 22h!

 

RAMBO AMADEUS 14. SEPTEMBAR

Rambo Amadeus, kultni balkanski autor i performer, pretvara svoje koncerte u muzički standup koji lakonski definiše kao „Veče glomazne poezije i rasklimatanog jazza“. Uvek nov i neponovljiv. Must see. Vidimo se 14. septembra u Bašti KST-a!

Što se tiče ulaznica, prodaju se u KST-u, sve informacije mogu naći na facebook-u i instagramu.

FOTO: Promo materijal / Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MEMORIJALNI MOTO SKUP IVAN PETROVIĆ OVE SUBOTE NA UŠĆU!

Memorijalni moto skup Ivan Petrović organizuju poštovaoci našeg nekadašnjeg reprezentativca motociklizma, tragično nastradalog 1937. godine tokom trke Beograd-Sofija. Priče o Ivanovim podvizima, vrlinama i umećima žive i dan danas i voleli bismo da za njega saznaju i ljudi koji nisu isključivo zaljubljenici u motore, moto trke i dvotočkaše generalno. U želji da oživimo uspomenu i istaknemo značaj koji je Ivan Petrović imao za srpski motociklizam, organizujemo druženje uz muzičku podršku […]

today21. avgust 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA