Vesti

U ČAST VLADE DIVLJANA (NE)NORMALNI I ZDENKO KOLAR U BOTANIČKOJ BAŠTI!

today4. septembar 2023.

Background

Grupa (ne)normalni održaće 6. septembra koncert u čast Vladi Divljanu u Botaničkoj bašti, a kao gost će učestvovati njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Zdenko Kolar.

Julski koncert u čast Vlade Divljana održan u Botaničkoj bašti bio je rasprodat unapred, pa su (ne)normalni i Zdenko Kolar zakazali novi susret sa obožavaocima Divljanovog autorskog rada. Novi koncert će biti održan u sredu, 6. septembra od 20 časova na istom mestu!

Botanička bašta, koja se nalazi u nekadašnjem Divljanovom komšiluku, savršen je ambijent za posvetu tom velikom umetniku, a sudeći prema dosadašnjem interesovanju i nedovoljno prostran da primi sve one koji žele da čuju njegove pesme u specifičnim aranžmanina koje (ne)normalni pripremaju sa svojim brojnim gostima.

Deset muzičara će deliti scenu ovog puta, i to: Zdenko Kolar (bas gitara), Anja Aleksić (violina), Sara Vučenović (violončelo), Dušan Murišić (truba), Dušan Mamula (saksofon), Igor Martinko (gitara, harmonika), Nenad Jelenković (vokal i gitara), Miloš Jovanović (klavir), Branislav Pavlović (bas gitara) i Milan Jejina (bubnjevi).

Ulaznice za koncert po regularnoj ceni od 1800 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima Tickets.rs i online.

FOTO: Goran Matić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,ŠČ“ JE KONAČNO TU! LET 3 JE OBJAVIO NOVI ALBUM!

Po završetku letje turneje te uoči velikog open air koncerta na zagrebačkoj Šalati, 2. septembra, na kojem će nam Let 3 pokazati ,,sve ono što niste videli na Euroviziji", objavili su dugoočekivani album u novom ruhu odabranih hitova iz svog dugogodišnjeg, nemalog muzičkog opusa. Svima koji prate rad Riječana poznato je da već neko vreme rade na ovom albumu saradnji, a neke smo od njih imali prilike čuti i videti […]

today4. septembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA