Vesti

TRICKY U BARUTANI 19. MAJA 2022.!

today18. decembar 2021.

Background

Kultni trip-hop muzičar Triki (Tricky) održače dugo očekivani beogradski koncert 19. maja 2022. u Barutani, na Kalemegdanu, u organizaciji agencije Long Play. Uticajni Britanac je trebalo da nastupi u srpskoj prestonici 15. oktobra ove godine u Domu omladine, ali je događaj, usled i dalje nepovoljne epidemiološke situacije i pomeranja njegove cele evropske turneje, po treći put odložen. Prethodno, prvi zakazan termin bio je 29. april 2020, a sledeći 23. februar 2021. godine, takođe u DOB-u.

Tricky će, na kraju, ipak u Barutani promovisati aktuelni album „Fall To Pieces“, objavljen u septembru 2020.

Posle saradnje sa kultnim bendom Massive Attack, Tricky je objavio debi solo album “Maxinquaye” (1995), sa hitovima kao što su “Aftermath”, “Ponderosa”, “Overcome” i “Black Steel”, postavši svetska zvezda i jedan od najuticajnijih pionira trip-hopa. Svoj jedinstveni izraz, prepoznatljiv po mračnom spoju hip hopa, alternativnog roka i rage (ragga), nastavio je da razvija na ukupno 14 albuma. Kao nastavak aktuelnog izdanja, u junu ove godine objavljen je EP “Fall To Pieces (live)” sa jednom novom pesmom, “Breathe Me Right In”. Paralelno, kreativni umetnik je stvorio i producirao novi projekat Lonely Guest, čiji istoimeni debi album je objavljen u oktobru.

Za koncert koji će Tricky održati 19. maja 2022. u Barutani ulaznice koštaju 1.800 dinara, putem servisa Tickets.rs.

Važe sve kupljene karte za prethodne termine, i nije ih potrebno menjati. U slučaju lošeg vremena Tricky će nastupiti u Domu omladine.

FOTO: Promo materijal Long Play

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DOŠLO JE ,,VREME ČUDA“!

„Izlazak prvog albuma je za svaki bend sigurno jedan od najvažnijih događaja, shvataš da nisi više ’demo’, već ulaziš u svet ozbiljnih igrača“ kaže bend koji je na nedavno organizovanom druženju sa prijateljima i fanovima, i zvanično predstavio svoje prvo izdanje. „Muzika za nas nisu cifre, nije biti bolji od drugih, već deliti sa ljudima dobar ’vajb’, glasno izgovoriti sve što imaš da kažeš. Naš cilj je da naša muzika […]

today18. decembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA