Vesti

TRICKY OTKAZAO KONCERT U BARUTANI DO DALJNJEG

today21. marta 2022.

Background

Kultni trip-hop muzičar Triki (Tricky) neće, nažalost, održati dugo očekivani beogradski koncert 19. maja u Barutani, na Kalemegdanu. Nastup u srpskoj prestonici, posle nekoliko odlaganja zbog pandemije kovida 19, sada je, odlukom njegovog menadžmenta, definitivno otkazan, kao i cela svetska turneja, i to zbog Trikijeve bolesti. Povraćaj novca za ulaznice je od 4. aprila, putem servisa Tickets.rs.

Triki, koji je trebalo da u Beogradu promoviše album “Fall To Pieces”, objavljen u septrembru 2020., prvobitno je zakazao koncert u srpskoj prestonici još za 29. april te godine. Drugi termin je bio 23. februar 2021, a treći – 15. oktobar prošle godine. Koncerta, na kraju, ipak neće biti.

FOTO: Boris Vezmar

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,DAN PO DAN“ JE PRVI VIDEO SPOT SA ALBUMA ,,SALE I SEDLARI“

Kompozitor, dirigent, multi-instrumentalista i producent Aleksandar Sedlar objavio je prvi spot za jednu od pesama sa nedavno objavljenog studijskog albuma „Sale i Sedlari“ (PGP RTS), čiji je idejni tvorac, frontmen i autor većine pesama. Među 12 numara na ovom nesvakidašnjem muzičkom materijalu, ima onih koje je Sedlar napravio i pre više od deceniju kao i nekoliko koje je komponovao u skorijem periodu. Sklon eksperimentisanju, Aleksandar Sedlar je i kao tekstopisac […]

today21. marta 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA