Vesti

NI TREĆA, NA ŽALOST, NIJE BILA SREĆA – ,,TRICKY“ DOLAZI IDUĆE GODINE.

today12. oktobra 2021.

Background

Legendarni trip-hop muzičar Tricky, usled  i dalje nepovoljne situacije sa kovidom 19, još jednom je bio primoran da odloži beogradski koncert, predviđen za 15. oktobar u Domu omladine, sala Amerikana.

Alternativni umetnik je ponovo pomerio celu evropsku turneju. Uskoro bi trebalo da bude poznat novi datum beogradskog koncerta, koji će biti održan tokom sledeće godine.

Tricky je, prvobitno, trebalo da nastupi u DOB-u 29. aprila 2020., a drugi predviđen termin bio je 23. februar 2021.

Ni treća, nažalost, nije bila sreća, pa njegovim fanovima u Srbiji preostaje da strpljivo sačekaju sledeći termin za koncertno promovisanje 14. albuma „Fall To Pieces“, objavljenog u septembru 2020.

Kupljene ulaznice za 15. oktobar, kao i za prethodne termine, ostaju važeće!

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,ELEKTRIČNI ORGAZAM“ IPAK 22. OKTOBRA U NOVOM SADU!

Nakon sjajnog koncerta u Subotici, na kojem je publika gromoglasnim aplauzima nagrađivala legendarni bend posle svake pesme i čak dva puta ih vraćala na bis, Električni orgazam stižu i u Novi Sad. Koncert koji je trebalo da bude održan u okviru programa Udruženja Free Space, „Prekinimo MUK...“, u dvorištu Ateljea Kurucić na Petrovaradinskoj tvrđavi, u subotu, 16. oktobra, ali usled najave loših vremenskih uslova pomera se za petak, 22. oktobar, […]

today12. oktobra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA