Vesti

TRADICIONALNI NATURAL MYSTIC REGGAE FESTIVAL, LEPOTA PRIRODE I ZVUKA OD 19. – 21. JULA!

today2. jul 2024.

Background

Dragi mistični prirodnjaci, još jedan Natural Mystic Reggae Festival je pred nama. Dobro poznata lokacija, ŽdrebanGornji Milanovac od 19. do 21. jula 2024.

Još uvek niste sigurni koji od mnogobrojnih festivala ćete posetiti ovog leta? Dozvolite da Vam pomognemo.

Dva stejdža, 8 koncerata i preko 20 nastupa izvođača iz Engleske, Italije, Španije, Slovenije, Austrije, Meksika, Makedonije, Rumunije i naravno Srbije u grabovoj šumi brda Ždreban nadomak Gornjeg Milanovca su samo deo onog što se po jedanaesti put priprema u režiji UG Rekultivator.

U nešto drugačijem formatu ove godine na još jedno magično trodnevno putovanje povešće nas – Wicked Dub Division, Sr. Wilson, Donovan Kingjay feat Soulcraft, Dub Tribe Rising, Danny Ranks feat Knabberdub, Raggalution, Haris Pilton, Mexican Stepper, Tadiman, Evolution Groove, Geto Rudi, Hornsman Coyote i mnogi drugi…

 

FOTO: Promo materijal

         

FOTO: Promo materijal

Ove godine Vas očekuju dva stejdža – moćni soundsystem na kojem će nastupati DJ-evi i MC-jevi i glavna bina za live koncerte.

Svi posetioci festivala će i ove godine na raspolaganju imati kamp u hladovini ždrebanske šume, tuševe, propratne sadržaje u kojima mogu uzeti učešće, festivalsku kuhinju koja će raditi gotovo 24h, suvenir šop, likovne, muzičke, ekološke radionice za najmlađe posetioce i još puno toga.

FOTO: Promo materijal / Poster

Ulaz na festival se od ove godine simbolično naplaćuje kroz prodaju donatorskih karata. Kupovina karte je obavezna, a cenu birate Vi. U ponudi su trodnevne karte u iznosima od 500, 1000 ili 2000 dinara.

Sav prihod od reciklaže prikupljene ambalaže koja se bude sakupila za vreme trajanja festivala biće doniran za kupovinu hrane psima u azilima širom Srbije.

Natural Mystic – more than music festival !

Vidimo se na Ždrebanu! One Love!

FOTO: Promo materijal / Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MONOHROM PREDSTAVLJA NOVI VIDEO SINGL ZA PESMU ,,VIR“!

,,Vir je pesma o naciji koja svoje neuspehe leči sportskim pobedama jednog čoveka". Ovom rečenicom su momci iz Monohroma, alternativnog indie rok benda, predstavili singl ,,Vir" i spot za istoimenu pesmu, čime su najavili svoj treći album. FOTO: Cover Treći po redu studijski album benda biće objavljen na jesen pod nazivom “Radio Tišina”, a na njemu će se naći 11 novih pesama o urbanoj usamljenosti i neinspirativnoj pretencioznosti 21. veka. […]

today28. jun 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA