Vesti

TINGO I DRVO TRUO U FEST-U VEČERAS!

today7. oktobra 2021.

Background

Bend po imenu Tingo nastupiće u četvrtak, 7. oktobra u kultnom zemunskom Festu zajedno sa bendom DrvoTruo iz Kikinde.

Električni kvintet neće preskočiti nijednu numeru sa debitantskog EP izdanja -na repertoaru su svi mlađi singlovi, kao i najnoviji singl ,,Jebiga“ koji je zaživeo u digitalnom svetu, pa i friške pesme koje nikada nisu izvođene uživo nit su ih bližnji naši ikada čuli!

Tingo su: Isidor Gerić, Nikola Marković, Petar Pitarević, Tadija Telesković i Lazar Arsović.

DrvoTruo u nekoj vrsti odložene promocije predstavlja svoj prvi autorski album iz 2019. godine pod nazivom ,,Kakav bi ovo bio dan“, na kom su pomalo žanrovski izmešane pesme, pa tu ima alt-pop-rocka sa primesama bluesa i jazza. Pored toga, zemunska publika će ekskluzivno imati priliku da čuje live izvedbe novih pesama, singl ,,Svih ovih dana“ i neke neobjavljene.

DrvoTruo su: Jovan Bajkin – vokal, gitara; Srđan Stojanović – violina, prateći vokal; Aleksandar Lipovan – gitare, prateći vokal; Vladimir Vukša – bas i Sale Banjac – bubnjevi.

Ulaz je 300rsd, a broj telefona za rezervacije je 0637008150.

FOTO: FEST klub

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

EDO MAAJKA SA PESMOM I SPOTOM KOJI IMAJU MISIJU – ,,MOĆNO“!

"Rješenje je u meni, rješenje je u tebi, ta mala iskrica svjetla. Fokus na iskru, fokus na malo, porast će ne brini, pažnje joj treba. Treba joj neba, treba joj zraka, malo joj puhni da se rasplamsa." Letnjim hitom ,,I Like To Dance" Edo Maajka je najzad ostvario dugo planiranu saradnju sa splitskim kolegom Vojkom, a pridružio im se i Buda, vokal slovenačkog crossover kvarteta Elvis Jackson. Ujedno je najavio […]

today5. oktobra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA