Vesti

,,SOBA SNOVA“ TIHOG TALASA JE PRAVO MESTO ZA SANJANJE

today29. novembar 2022.

Background

Nakon debitanskog EP-a ,,Mikrokosmosi’’, koji je izašao u februaru ove godine, Tihi Talas objavljuje svoj prvi album ,,Soba Snova’’. 

Tihi Talas su dream pop, melanholični, kosmički duo koji čine Teodora (vokal, klavir) i Tijana (gitara, klavir, dizajn zvuka i produkcija).

Album prvenac, ,,Soba snova“, izlazi 1. decembra na YouTube kanalu višemanjezauvijek, a svoju premijeru će imati uživo na promociji, dan pre, u sredu, 30. novembra od 20h, u KC Gradu. Ova kosmička soba ima 9 pesama, a naziv je nastao pre samog albuma i inspirisan je radom u Tijaninom improvizovanom kućnom studiju, koji je za devojke postao soba snova.

U ,,Sobu Snova” Tijana (klavijatura) i Teodora (vokal) uvode uz kosmičko pojačanje – Darja Cvetković na gitari, Alex Vujić Ohlsen na bas gitari i Damjan Aleksić na bubnjevima.

Pre i nakon svirke sanjivu muziku će puštati naša draga Tamarama.

FOTO: Ksenija Janićijević

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

IZA KULISA NOVOG VIDEO SPOTA PRED KONCERT ZABRANJENOG PUŠENJA

U Sarajevu, na Ilidži, ovog vikenda završeno je snimanje novog spota legendarnog benda Zabranjeno pušenje za pesmu „Ispod radara“ ! Sejo Sekson i Zabranjeno pušenje sviraju na bini YU Cafe-a. Sa zidova ih nasmejani posmatraju Josip Broz Tito, Ivo Lola Ribar, livac sa stare „hiljadarke“ Arif Heralić, i još po koji znani i neznani junak. Ispred bine pleše naizgled srećan zaljubljeni par. Spot je osmislio i režirao Jasmin Jatić, a […]

today28. novembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA