Vesti

THE TRIGGER I GOATMARE & THE HELLSPADES OBEĆAVAJU METAL HOROR PANK OKRŠAJ U PANČEVU!

today28. aprila 2023.

Background

Metal scena čini ovo proleće mnogo življim, a prilika da konačno padne i dobar slem je tu, metal/horor/punk veče sledi 29. aprila, u 21:00, na bini Apolo Dvorane, u Pančevu, jer The Trigger i Goatmare & the Hellspades planiraju ozbiljan okršaj, lepim povodom.

Bend The Trigger slavi jubilej – 10. godina od izlaska albuma ,,Ex“ koji su obeležili na baš prikladan način čuvajući, čini se, najbolju obradu (bonus traku) za zaokruživanje ovog vremeplova.

Karte su pretprodaji po ceni do 500 dinara na blagajni Doma Omladine Pančevo, dok će na vratima koštati 800 dinara. Za sve van Pančeva koji bi da kupe kartu u pretprodaji, mogu pisati na panteonpromotions@gmail.com.

FOTO: Promo materijal

The Trigger je sastav iz Beograda prepoznatljiv po mešanju drugih žanrova sa metal zvukom i autentičnom ženskom vokalu. Od osnivanja 2005.godine, objavili su tri studijska albuma i osvojili niz priznanja i nagrada. Prvi period postojanja, u kom su klavijature imale važnu ulogu u zvuku benda, karakteriše uticaj elektronske muzike(album ,,Ljubav“), ali poslednjih godina bend gravitira ka težem gitarskom zvuku koji često ima atmosferične i progresivne elemente (album ,,Vreme Čuda“). Svestan ograničenja koje donosi rad samo na svom maternjem jeziku, sastav se posvećuje pripremi svog prvog izdanja na engleskom jeziku čije snimanje završava 2018. godine. Početkom 2019. godine, Trigger potpisuje ugovor sa renomiranom nemačkom izdavačkom kućom Massacre Records. Novi album pod nazivom „The Time of Miracles“ izašao je 26.jula 2019.godine, a bend je aktivan na internacionalnoj sceni kao „The Trigger“. Paralelno sa promocijom novog albuma, petorka je započela rad i na sledećem albumu koje će takođe biti na engleskom jeziku, a uskoro izbacuju EP na srpskom jeziku.

Goatmare & the Hellspades je horrorpunk/rockabilly bend iz Pančeva. Na sceni od 2010. godine, imaju iza sebe popriličan broj izdanja i mnoštvo koncerata u Srbiji i inostranstvu, kao i veliki broj fanova. Svaka pesma predstavlja zasebnu horor pricu, a muzika kombinuje melodičnost i veselu atmosferu sa morbidnim i mračnim tekstom stvarajuci kontraverzu i ogroman kontrast između lepog i odvratnog.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MORTAL KOMBAT 13. ANTIEVROVIZIJU SELI U HANGAR LUKE BEOGRAD

Tradicionalna Antievrovizija grupe Mortal Kombat s godinama je rasla toliko da je u Beogradu postala poznata kao samostalni koncertni brend - festival na kojem su hedlajneri već 13 godina upravo oni, Mortal Kombat. Novo, 13. izdanje Antievrovizije, očekuje nas u subotu, 20. maja 2023. Centralni godišnji koncert Mortal Kombata publici svake godine donese nešto novo: pored pirotehničko - audio - vizuelnog spektakla, tu je i osvajanje različitih prostora. Ovoga puta Mortal Kombat Antievroviziju seli […]

today28. aprila 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA