Vesti

THE 1975 IPAK NE NASTUPA NA ARSENAL FESTU

today17. maj 2023.

Background

Britanska pop-rok grupa „The 1975“ neće nastupiti na ovogodišnjem Arsenal Festu zbog nepredviđenih okolnosti, koje su van kontrole organizatora festivala u Kragujevcu. Dugo očekivani nastup hedlajnera iz Mančestera, koji je bio zakazan za 28. jun na glavnoj bini Arsenal Festa, moraće da bude odložen, i pored ogromnih napora organizatora festivala da se koncert održi.

,,Zbog nepredviđenih okolnosti, morali smo da otkažemo nastup na Arsenal Festu. Veoma nam je žao, ali doći ćemo u Srbiju da vidimo naše obožavaoce u najkraćem roku„, glasi saopštenje koje je stiglo iz pres službe benda „The 1975“.

FOTO: Promo materijal

Ceo tim Arsenal Festa upućuje veliko izvinjenje svima koji su baš zbog ovog nastupa odlučili da posete Kragujevac 28. juna i budu deo magije u Kneževom Arsenalu. Arsenal Fest će uskoro saopštiti nova imena izvođača za 28. jun, i nastaviti sa pripremama velike četvorodnevne fešte, koja očekuje posetioce od 28. juna do 1. jula.

Sve ljubitelje dobre muzike očekuju uzbudljivi nastupi hedlajnera „The Cult“, „Clutch“, „Parov Stelar, „Pendulum DJ Set“, Gibonni, „Buč Kesidi“, „Dubiza kolektiv“… i još 60 bendova i di-džejeva iz 16 zemalja sveta. Arsenal Fest se održava po 13. put na tri bine, i uz mnoštvo festivalskog sadržaja, sprema se da dočeka rekordan broj posetilaca iz Srbije, regiona i brojnih zemalja sveta.

Sve kupljene ulaznice za prvi dan Arsenala važiće za 28. jun, a zamena je moguća za bilo koji drugi festivalski dan. Zamena za komplete karata je takođe moguća uz doplatu. Takođe, omogućena je kupovina karata za 28. jun prema kojoj, za kupovinu četiri dnevne karte, jednu dobijate gratis.

Povraćaj neiskorišćenih karata je moguć od 3. jula do 3. avgusta 2023. godine na prodajnim mestima gde je ulaznica i kupljena. Svi oni koji su ulaznice kupili online, za povrat novca bi trebalo da se obrate na mejl kontakt@tickets.rs. Refundacija novca neće biti moguća ukoliko je kupac ulaznicu iskoristio.

FOTO: Samuel Bradley

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SCORPIONS OBEĆAVAJU SPEKTAKL U ARENI 25.JUNA

Nemačke rok legende, grupa Scorpions, nedavno su započele evropsku turneju u koju su uvrstile i Beograd 25.juna u Štark Areni i publika će prisustvovati najzahtevnijem stranom koncertu u Srbiji, ove godine, u smislu veličine produkcije! Bend koji je prodao preko 100 miliona albuma širom sveta i čije ime je sinonim za dobar zvuk i sjajne koncerte, insistira da u Beogradu nastupi na jednoj od najzahtevnijih produkcija – samo bina koja […]

today16. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA