Vesti

TEXAS FLOOD OVE SUBOTE U KUGLAŠU

today26. maja 2022.

Background

Nakon skoro dva meseca pauze, bend Texas Flood vraća se u klub Kuglaš, gde će nastupiti u subotu, 28. maja.

Na nastupima grupe Texas Flood uvek možete očekivati mnogo dobrog zvuka i dobroj atmosferi. I za ovu priliku, bend najavljuje hitove sa njihovog poslednjeg i veoma uspešnog izdanja „Tražim ljude kao ja“, ali i pesme sa ranijih albuma grupe. Pored toga, grupa Texas Flood uvek izabere i u svom stilu odsvira covere koje njihova publika zna i voli.

Kao jedan od najboljih blues rock bendova na ovim prostorima, Texas Flood je svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019. godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku.

Album bluz obrada „Tražim ljude kao ja“ naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji. Texas Flood je album „Tražim ljude kao ja“ objavio 2019. godine za diskografsku kuću Multimedia Music.

Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5, svirka počinje u 21 sat, a ulaz je 400 dinara.

FOTO: Promo materijal Kuglaš

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KONKURS ZA NAGRADU MILAN MLADENOVIĆ TRAJE DO 31. MAJA U PONOĆ

Više od 100 pesama prijavljeno je u prvoj polovini konkursa za dodelu Nagrade Milan Mladenović 2022! Podsećamo da je konkurs raspisan do 31.05.2022, a o četvrtom dobitniku Nagrade odlučivaće žiri u sastavu Mile Kekin (Hrvatska), Sonja Lončar (Srbija), Matjaž Manček (Slovenija), Edo Plovanić (Hrvatska) i Dragiša Uskoković Ćima (Srbija). Stručni žiri će prvo odabrati 12 finalista koji će biti objavljeni na promotivnoj kompilaciji u produkciji Zadužbine Milana Mladenovića, a dobitnici ovogodišnjeg priznanja biće nagrađeni statuetom Zadužbine i novčanom nagradom koja iznosi 3.000 […]

today26. maja 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA