Vesti

APRIL U KUGLAŠU KREĆE UZ TEXAS FLOOD

today30. marta 2022.

Background

Mesec april u beogradskom klubu Kuglaš započinje uz jedinstveni i jedan od najboljih bluz rok bendova u gradu – Texas Flood!

Na nastupima grupe Texas Flood uvek možete očekivati mnogo dobrog zvuka i dobroj atmosferi. I za ovu priliku, bend najavljuje hitove sa njihovog poslednjeg i veoma uspešnog izdanja „Tražim ljude kao ja“, ali i pesme sa ranijih albuma grupe. Pored toga, grupa Texas Flood uvek izabere i u svom stilu odsvira covere koje njihova publika zna i voli.

Texas Flood je svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019.godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku.

Album bluz obrada „Tražim ljude kao ja“ naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji. Texas Flood je album objavio 2019.godine za diskografsku kuću Multimedia Music.

Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5, svirka 1.aprila počinje u 21,00h, a ulaz je 400 dinara.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MARCO MENDOZA ZAPOČINJE EVROPSKU TURNEJU U BEOGRADU!

Nekadašnji član bendova Whitesnake, Thin Lizzy i The Dead Daisies i jedan od najistaknutijih bas gitarista na svetu, Marco Mendoza, svoju evropsku turneju započinje 13. aprila u 20,00h u klubu Fest u Zemunu! Beogradska publika pamti ovog američkog muzičara meksičkog porekla po fantastičnom nastupu u Hali sportova 2015. godine, kada je sa bendom The Dead Daisies zagrevao publiku pre nastupa Whitesnake. Karijeru je započeo krajem osamdesetih kada je nekadašnjem bubnjaru […]

today30. marta 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA