Vesti

TALVI TUULI JE IZBACIO NOVI VIDEO SINGL ZA PESMU ,,NEŠTO KAO ŽIVOT“

today21. juna 2023.

Background

,,Nešto kao život“ novi je singl Vinka Ćemeraša i njegovog benda Talvi Tuuli koji nas osvaja već pri prvim taktovima slušanja. Vinkov istaknuti vokal koji se nikad nije mogao upoređivati sa drugima zbog svoje posebnosti u ovoj pesmi je dobio novu dimenziju, a jedan od razloga je i taj što možemo čuti kako Vinko kao kantautor sve više sazreva u tekstovima, muzici i aranžmanu koje potpisuje i u ovoj pesmi.

FOTO: promo materijal /Screenshot

Na aranžmanu mu se pridružio ostatak benda zajedno sa poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem koji je radio i produkciju. Ova rock pesma bogata je riffovima, istaknuta melodija na električnoj gitari suptilno vodi celu pesmu, a instrumentalni solo na neočekivanom mestu u pesmi upravo daje šarm i kvalitetu koja nas tera na repeat.

,,Nešto kao život“  je direktna pesma, a Vinko bez puno okolišanja govori o tome kako funkcionišu i ,,opstaju“ trenutno ljudski životi: ,,Često dobijem osjećaj da nismo sretni kako živimo. Kao znamo “recept” za sretan život, da nije teško ispunit ga, ali smo zaglavljeni u loopu gdje se više gleda u osjećaje ekrana nego ljudi. Smatram tekst dosta jednostavnim, izravnim. A to nam i treba za buđenje, nešto izravno i iskreno.“

FOTO: promo materijal /Screenshot

Spot za ,,Nešto kao život“  nas vraća u vreme poznatih britanskih bendova, njihovih postera na zidovima i danonoćnog gledanja MTV-a. Vreme kad se čekalo ispred radija samo kako bi se čula ta pesma. Za celu vizualnu priču zaslužan je reditelj spota Radoslav Jovanov Gonzo i Anita Jovanov Gonzo koja je radila na montaži spota.

,,Ponovno snimanje spota sa Gonzom, naše treće, sigurno ne i posljednje! Uživanje, zabava i efikasnost.“ – rekao je Vinko za kraj.

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KADA SE EKOLOGIJA I ROCK’N’ROLL SPOJE – AIR FEST OVE GODINE OD 23. – 25. JUNA!

I ove godine u Obrenovcu, na obodima Zabranske šume, AIR FEST pušta glas u ime prirode tri dana od 23. do 25. juna, a u toku je promo prodaja dnevnih ulaznica po sniženim cenama! Inspirisan lokacijom na kojoj je nastao, AIR FEST je krenuo od ideje da se važne teme, zaštita životne sredine i vazduha koji dišemo, stave u pravi kontekst i čuju uz jak zvuk. Treću godinu za redom […]

today19. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA