Vesti

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O BELGRADE BEER FESTU 2022

today18. avgust 2022.

Background

Večeras, 18. avgusta 2022, u 18h Beer fest otvoriće kapije za svoje sugrađane i posetioce iz celog sveta, a pored već najavljenih izvođača, među kojima su domaće i internacionalne zvezde kao što su Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodopop, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Queen Real Tribute, Bijelo dugme tribute, Atomsko Sklonište i drugi, potvrđeno je da se programu u nedelju pridružuju i legende beogradskog asfalta, Sunshine! Oni će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti posle koncerta Konstrakte i Zemlje gruva, u 23.30h, a nakon njih će nastupiti E- Play.

MAPA FESTIVALA I ULAZI

Ove godine festival će biti podeljen na dve zone:

ZONA 1:

CLOUD zona sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste, među kojima su: Beer market i Craft Beer Land sa preko 300 etiketa piva, Moto Platz (sa posebnom binom i muzičkim programom, zidom smrti, kampom, izložbom oldtajmer motora, tattoo studiom itd), Intergalactic Diner Foodland, Silent disco bina, Luna park, Bioxgn selfi toranj visok 17m sa kog će posetioci moći da naprave najbolji selfi ikada. Ulaz u ovu zonu je besplatan. U ovu zonu ulazi se na glavnim ulazima koji su smešteni na Bulevaru Nikole Tesle (ulaz 1 na mapi).

ZONA 2:

KONCERTNA zona u kojoj će se pored glavne bine i nastupa najvećih muzičkih zvezda takođe naći brojni sadržaji i partnerske zone. Ulaz u ovu zonu je slobodan do 19:30h, dok je nakon 19:30h ulaz uz konzumaciju u iznosu od 590 RSD za dva pića. koja će posetioci moći da preuzmu na posebno obeleženim šankovima, u toku festivalske večeri. U koncertnu zonu se ulazi direktno, sa strane reke (ulazi 2 na mapi) ili iz Cloud zone. Kapacitet zone je ograničen, zato se savetuje svim posetiocima da na vreme obezbede sebi siguran ulazak.

PROGRAM I SATNICE
Glavna bina smeštena je u koncertnoj zoni festivala, dok su Moto Platz bina i Silent disco smeštene u Cloud zoni festivala.

ULAZNICE

Ulaz u Cloud zonu – SLOBODAN
Ulaz u Koncertnu zonu do 19.30h – SLOBODAN
Ulaz u Koncertnu zonu od 19.30h –  Uz kupovinu KONZUMACIJE u iznosu od DVA pića (590 dinara). Pri čekiranju konzumacije dobijaju se KUPONI ZA 2 PIĆA, a svoja 2 pića posetioci preuzimaju na posebno obeleženim šankovima na festivalu, u toku festivalske večeri.

NAPOMENA: 1 konzumacija važi 1 dan.

PLAĆANJE NA FESTIVALU

Konzumacija se kupuje na više načina: putem besplatne eFinity aplikacije, efinity.rs ili na prodajnom mestu u Ušću, kao i na uplatnim mestima Beer Festa – uzimanjem kartice za plaćanje i uplatom na istu. Na festivalu posetiocima će biti dostupno ukupno 14 uplatnih mesta za dopunu kartice za plaćanje. Takođe će se i plaćanje hrane i pića u svim zonama na festivalu odvijati putem eFinity aplikacije ili putem kartice za plaćanje.

Uputstvo za instaliranje eFinity aplikacije i svih pogodnosti koje donosi (FAST LANE, interaktivnost, nema depozita itd), informacije o kartici za plaćanje i povraćaju sredstava dostupne su na zvaničnom sajtu Beer Festa.

KAKO STIĆI?

Do festivala će saobraćati redovne linije gradskog prevoza, ali će za vreme trajanja festivala režim saobraćaja biti izmenjen. Svaki dan tokom trajanja festivala od 18h do 5h za motorna vozila zatvara se Bulevar Nikole Tesle kod Brankovog mosta, kao i ugao Bulevara Nikole Tesle i Trešnjinog cveta. Parking za posetioce nije obezbeđen, te se preporučuje posetiocima da do festivala dođu sredstvima javnog prevoza. Za vreme trajanja Belgrade Beer Festa (18-21. avgust), biće uvedeni dodatni noćni polasci sa
stanice Novi Beograd do Novog Sada, Pančeva i Vršca, u saradnji sa Srbija vozom:

Petak, 19. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac
Subota, 20. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac
Nedelja, 21. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac
Ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac

Foto: PROMO

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

EYESBURN IMA NOVU PLOČU „TROOPS OF LIGHT“

Nakon osam godina izdavačke pauze i kompleksnih situacija kroz koje je prolazio, bend Eyesburn je objavio osmi studijski album „Troops Of Light“. Izdanje je od 12. jula dostupno na vinilu i CD-u a od 19. jula album će biti dostupan na svim striming servisima. Po rečima članova grupe Eyesburn pesme su nastajale spontano i velika pažnja je bila posvećena pripremama, vežbanju u pretprodukciji. On što će poštovaoce grupe Eyesburn najviše oduševiti je sirov zvuk: […]

today12. avgust 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA