Vesti

SUNSHINE JE PREDNOVOGODIŠNJE ZAGREVANJE U NOVOM SADU!

today8. decembar 2022.

Background

Nova godina samo što nije, praznična atmosfera se polako zahuktava, a mi vam spremamo sjajnu žurku kao zagrevanje za najluđu novogodišnju noć! A kako drugačije ispratiti staru godinu nego uz nezaboravno veče koje će vam pripremiti legendarni bend SUNSHINE 29. decembra u Domu Kulture Novog Sada.

Bend koji je ‘90tih godina pokrenuo pravu muzičku revoluciju na našim prostorima, posle godinu dana ponovo gostuje u Novom Sadu. Nakon izuzetno uspešne letnje sezone, Sunshine se vraća u klubove i klupsku priču ove sezone započinje u novosadskom Domu Kulture!

Spremite za veliku dozu pozitivne energije, za pesme koje smo svi sa nestrpljenjem čekali da čujemo ponovo u našem gradu. Bane i ekipa vam spremaju pravo prednovogodišnje veselje, s toga, na vreme obezbedite ulaznicu i ispratimo ovu godinu u najboljem mogućem raspoloženju, kako bi nam nova isto tako i počela!

Ulaznice po promo ceni od 1.000 rsd. (ograničen broj) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/4004-sunshine-2912.

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna, pretprodajna cena biće 1.200 rsd. Ulaznice su za stajanje! Nakon kupovine ulaznice, ako želite možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sto u klubu slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220

Na koncertima postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika!

 

FOTO: Moć muzike – Marina Pešić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

20. GODINA PUNK’N’ROLL-A, SA BENDOM S.U.S, SLAVIMO U D.O.B.

S.U.S., dobro nam poznata skraćenica i dugo prisutna smernica beogradskog punk'n'roll-a, slavi 20. rođendan 17. decembra u klubu Doma Omladine. Retki su bendovi kojima za instrumentima pođe da opstanu, i to ne samo na underground sceni, 20 godina. S.U.S. je jedan od takvih. Bez pauza u svom radu, posada ovog broda suočila se pregršt i teških i lepih trenutaka. Kada je započeta S.U.S. priča, sada već davne 2002. godine, mobilni […]

today7. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA