Vesti

SUNSHINE GORI! NOVIМ SPOTOM ZA PESMU ,,FRKA GORI“ BEND NAJAVLJUJE NOVI ALBUM

today14. marta 2023.

Background

Samo što su obeležili ,,30 ‘dina na betonu“ velikim rasprodatim beogradskim koncertom, Sunshine je objavio novu pesmu i spot. Nadahnuti novom energijom koju im je publika bezrezervno pružila na velikom slavljeničkom koncertu u Domu omladine Beograda, nisu dugo čekali da ih časte novim singlom i spotom i da dignu frku pred festivalsku sezonu.

Novi pesma ,,Frka gori“ treća je najava albuma koji Sunshine planira da objavi do jeseni. Snimljen je u saradnji sa Funklessom, novim funk projektom koji potpisuje Lesa SMF.

,,Ideja o pesmi je krenula spontano kad mi je Lesa SMF a.k.a. Funkless pustio neki njegov demo gde je pevao kao Dino Dvornik. Oduševio me je! Već sam imao gotovu matricu koju sam radio sa producentom Ivanom Petrovićem i eto, frka gori! Frku je digla i Nikodia koja svira klavijature i prateće vokale“, kazao je povodom izlaska novog singla i spota Bane Bojović, frontmen Sunshine-a.

,,Ekipa iz The Code produkcije posebno je razgorela frku spotom u kojem moja ekipa odmerava snage sa ekipom Funklessa, i na ulici pokušava da reši konflikt nastao oko jedne sofisticirane devojke na koju se svi ,,lože“. Frka gori i u noćnom klubu i na ulici, jer ipak smo 30 ‘dina na betonu“, dodaje Bane i pored novog singla i spota najavljuje bogatu koncertnu prolećnu i letnju sezonu.

FOTO: Sunshine Promo

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KULTNI EKV ALBUMI PONOVO DOSTUPNI NA DIGITALNIM MUZIČKIM SERVISIMA

Zahvaljujući uspešnoj saradnji PGP RTS i Zadužbine Milana Mladenovića ponovo su na digitalnim servisima dostupni EKV albumi ,,Ljubav", ,,Samo par godina za nas", ,,Dum Dum" i ,,Neko nas posmatra". Albumi su remasterizovani direktno sa originalnih studijskih traka kako bi se postigao vrhunski kvalitet zvuka. Remaster albuma ,,Ljubav" i ,,Samo par godina za nas" potpisuje Nenad Kuzmić, a ,,Dum Dum" i ,,Neko nas posmatra" Dragiša Uskoković Ćima i Marko Milivojević, nekadašnji […]

today10. marta 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA