Vesti

SUNSHINE DOZIVA ,,ARIJA M“

today18. maja 2022.

Background

Nakon povratničkog singla ,,Da li sam” koji je pobrojao velike simpatije publike iz Srbije i regiona, bend Sunshine je objavio pesmu pod nazivom ,,Arija-M“. Ova pesma je drugi po redu singl koji najavljuje njihov novi album.

Produkciju pesme pored Baneta Bojovića radili su Dalibor Minić aka Daliborus i Ivan Petrović aka Latino Nigga’, dok su ispod teksta pesme potpisani Kiza-RH i Bane Bojović. Kao ženski vokal pojavljuje se i Milica Stojicev. Ovaj sastav je još od devedesetih uvek bio praćen kvalitetnim video radovima koje svi pamtimo, tako da je i ovaj put video rad režirao, snimio i montirao majstor svog zanata Vuk Protić. Vuk je radio i prethodni singl pod nazivom ,,Da li sam” koji je pokupio razne nagrade.

“U muzičkom pogledu mi je početna ideja bila da bude dinamična obrada Čajkovskog. Praćena je jakim gitarama, ritmom i ženskim vokalom. Sa tekstualne strane je opis Arije-M ili Marije, kao kontrast klasičnih nemoralnih devojaka i sa druge strane jedinstvene moralno čiste arije-M. Najveća zahvalnost je „Bogu Gospodu“ što me održava funkcionalnim i što me je okružio sjajnim timom u realizaciji pesama i isto tako muzičarima „Sunshine crew-a“ sa kojima širom Srbije i regiona održavamo izrazito uspešne koncerte. Peace to all’ya!!” izjavio je pevač Bane Bojović.

Bend Sunshine će ovo koncertno leto provesti veoma radno i možemo ih videti na velikom broju festivala u Srbiji i regionu poput festivala u Banja Luci (29.05.),na Arsenalu (30.06.), OK Festu na Tjentištu (15.07.), Ša festu u Prijedoru (29.07.), festivalu na Divčibarima (13.08.) i mnogim drugim festivalima.

FOTO: Vuk Protić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

JOŽEF NAĐ – PROMOCIJA ALBUMA ,,TWENTY TWENTY ONE“

Violinista, kompozitor i predavač Jožef Nađ i diskografska kuća Multimedia Music pozivaju vas na druženje i promociju albuma „Twenty Twenty One“ koja će biti održana u sredu, 18. maja u 17h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2). Na promociji će o albumu govoriti autor Jožef Nađ, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović kao i violinista i violinar Filip Krumes. Osim autora, na ovom druženju biće prisutni i njegovi […]

today16. maja 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA