Vesti

STRUKA I MIKRI PREDSTAVLJAJU ,,PIMPOVANJE“

today16. mart 2022.

Background

Grupa Prti Bee Gee definitivno važi za jedan od najuticajnijih hip-hop sastava ne samo u Srbiji već i u regionu. Predstavnik Prti Bee Gee ekipe, Mikri Maus, gostuje u novom singlu „Pimpovanje“ respektabilnog repera Struke.

Pesmu objavljuje lejbl Honey Money Gang (HMG) koji se za relativno kratko vreme pozicionirao kao jedan od izdavačkih oslonaca, kada je u pitanju ono što zovemo urbana kultura.

Dinamičnu prolećnu sezonu HMG najavljuje upravo singlom „Pimpovanje“.

„To je još jedna u nizu mojih pimp komedija ili možda čak tragikomedija, kako god. Producent Dreamer In The Cut nas je zvukom vratio u devedesete, u G-funk eru, a tu je i Mikri iz Prti Bee Gee-a sa kojim sam planirao ovakvu kolaboraciju godinama unazad. On je jedini za kog sam smatrao da može da mi parira u ovom žanru i ispostavilo se da sam bio u pravu. Lagan vajb, zabavna traka, nadam se da će je ljudi tako i doživeti. Možda će i povrediti nečija osećanja, ne znam, ne bih voleo da se to desi, ali i ako se desi, fuck it, ovo je ipak hip-hop. Shout-out za Trendy Toonz-a i Inzoomniju koji su bili zaduženi za vizuale,” izjavio je Struka.

Singl „Pimpovanje“ uistinu poseduje sve atribute vanvremenske hip hop teme koja u šaljivom maniru govori o „jeftinoj ljubavi“, njenoj manipulaciji i životu na ulici.

PesmaPimpovanje“, Struka feat. Mikri Maus, je od 11. marta dostupna na svim striming servisima, a video spot možete pogledati ovde:

FOTO: Promo materijal / cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KONCERT GRUPE NBG U ZEMUNSKOM FESTU!

Kultni beogradski punk-rock bend NBG nastupiće 18.marta od 21 sat u klubu Fest u Zemunu, a kao gosti na koncertu nastupiće bendovi Stomp i Giljotina! Posle višegodišnje pauze, bend NBG se ponovo okupio u originalnom sastavu 2016 godine. Sigurno se sećate dobro poznatih hitova: „Marijana", „Za sve je kriva industrija piva", „Beton blok", „Frka kod Kališa", obično slušanim na izlizanim kasetama. Krajem 2018. godine objavili su kompilaciju „100% NBG”, a […]

today16. mart 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA