Vesti

STREET FOOD FESTIVAL PO PRVI PUT NA ZEMUNSKOM KEJU!

today21. septembra 2022.

Background

Spremite se za gastro putovanje Zemunskim kejom jer uskoro počinje Street Food Festival by Birra Moretti!

Od 22. do 25. septembra na jednoj od najlepših lokacija – Zemunskom keju (kod Venecije),
održaće se dugoočekivani Street Food Festival koji će po prvi put na novoj lokaciji predstaviti poznate gradske gastro brendove. Zemunski kej će tokom četiri festivalska dana postati pozornica svetskih kuhinja na otvorenom, na kojoj će se predstaviti odabrani predstavnici beogradske craft food scene. Na licu mesta pripremaće se sveži, zdravi i kvalitetni specijaliteti, a posetioci će imati prilike da uživaju u sjajnoj hrani, dobroj muzici i čarobnom pogledu na Dunav koji upravo na festivalskom delu Zemunskog keja pruža jedinstven pogled na grad.

Street Food Festival ponudiće posetiocima uživanje u ukusima autentičnog američkog burgera, meksičkim takosima, specijalitetima kubanske i japanske kuhinje, prave napolitanske pizze, domaćim knedlama, italijanskim home made pastama i još mnogo toga.

U okviru Street Food Festivala održaće se i specijalno izdanje posvećeno italijanskoj kuhinji pa će tako posetioci pored sjajne pizze i paste moći da uživaju i u specifičnom caprese burgeru, italijanskim poslasticama kao što su kanoli, tiramisu i calzone dolce, ali i u tradicionalnoj italijanskoj kafi.

Uz podršku poznatih imena gradske DJ scene, Zemunski kej će biti pretvoren u idealnu lokaciju za uživanje u savršenom spoju hrane i muzike ali i u svemu što pruža opuštajuči pogled na reku.

Street Food Festival by Birra Moretti je poznat i po kampanjama za zaštitu životne sredine i jedan je od prvih festivala u Evropi koji nastoji da maksimalno umanji upotrebu plastične ambalaže na festivalima.

Zato će se na Street Food Festivalu i ovaj put, uz pomoć kompanije Ball Packaging Europe, koristiti samo Ball Aluminium Cupčaše napravljene od čistog aluminijuma. Cilj ove inicijative jeste podizanje svesti o zaštiti životne sredine i značaju koji reciklaža ima za očuvanje planete Zemlje. Poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 25. septembra, posetioce čeka posebno iznenađenje jer u goste stiže Rock radio! Čuvari kvalitetnog zvuka za posetioce Burgeraja puštaće najbolju rock muziku od 17,00h do 19,00 h i pokazaće zašto su u samom vrhu najpopularnijih beogradskih frekvencija.

Ulaz na festival je besplatan, a za posetioce su obezbeđena sedeća mesta. Radno vreme festivala je od 14
do 23 h. Vidimo se na Zemunskom keju (kod Venecije)!

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

VELIKI KONCERT QUEEN REAL TRIBUTE BENDA 14. OKTOBRA!

Nakon nekoliko stotina nastupa i uspešnih turneja širom sveta, naš Queen Real Tribute, jedan od najboljih svetskih Queen tribjut bendova, nastupiće u petak, 14. oktobra 2022. godine u 20 sati u Velikoj sali Hale Pinki u Zemunu uz specijalne goste - neverovatni i ekstravagantni COSMIC (UK) i direktno iz Melburna The Elton Show - C. J. Marvin (AUS), za koga je i sam Elton John rekao: „Ti si najbolji JA […]

today20. septembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA