Vesti

STREET FOOD FESTIVAL STIŽE NA VRAČAR!

today16. decembar 2022.

Background

Street Food Festival konačno stiže na Vračar! Po prvi put, na sjajnoj lokaciji u srcu Vračara održaće se zimsko izdanje Street Food Festivala pod nadimkom ,,Vračarac” i to na platou u neposrednoj blizini Kalenić pijace!

Od 23. do 25. decembra festival će uz podršku Gradske opštine Vračar predstaviti poznate gradske gastro brendove na jednom mestu, a šarmantni plato na uglu Kursuline i Krunske, pretvoriti u trodnevnu pozornicu svetskih kuhinja.

Ulaz na festival je besplatan, a tokom produženog vikenda posetioci će imati prilike da uživaju u sjajnoj hrani, toplim napitcima, zimskim poslasticama, dobroj muzici ali i čarobnoj prazničnoj atmosferi za koju će se, kako scenografski tako i konceptualno, pobrinuti organizatori festivala. Na “Vračarcu” će ljubitelji ulične hrane moći da uživaju u ukusima američkog burgera, specijalitetima japanske kuhinje, autentičnoj pizzi napolitana, domaćim knedlama, italijanskim home made pastama, sjajnim kobajama, kineskim nudlama i čuvenim dumplinzima, punjenom bagel pecivu i još mnogo toga. Kuvano vino, topla čokolada, čajevi i ostali topli napici ali i grejači otvorenog prostora, učiniće “Vračarac” omiljenim zimskim mestom za okupljanje.

Street Food Festival tradicionalno nastavlja saradnju sa kompanijom Ball Packaging Europe u cilju smanjenja upotrebe plastične ambalaže i stvaranja ambalažnog otpada. Na Festivalu će se koristiti Ball Aluminium Cupčaše – napravljene od čistog aluminijuma, materijala koji može 100% da se reciklira i to neograničen broj puta sa minimalnim gubicima. Cilj ove saradnje je takođe i podizanje svesti o zaštiti životne sredine i značaju koji reciklaža ima za očuvanje planete zemlje. Kompanija Ball Packiging Europe posvećena je ovo cilju ne samo kroz održivi način poslovanja koji primenjuje, već i kroz različite inicijative i programe među kojima se izdvaja projekat “Svaka limenka se računa“ .

Poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 25. decembra, u goste stiže omiljeni Rock Radio čiji će Dj-evi za
posetioce puštati odabrane rock n’ roll hitove od 17 do 19 h i pokazaće još jednom zašto su u samom vrhu najpopularnijih frekvencija u gradu.

Ulaz na festival je besplatan, a za posetioce je obezbeđeno grejanje i stajaća mesta. Radno vreme festivala je od 13 do 23 h. Čekamo vas u srcu Vračara, na platou kod Kalenića!

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

FESTIVAL KLUPSKIH BENDOVA ,,BATES“ – SVAKOG MESECA U KUGLAŠU!

Prvi nastup u nizu serijala svirki u okviru festivala klupskih bendova „Bates” biće održan u subotu 17. decembra od 20 sati, u klubu Kuglaš (Đušina 5), kada će se publici predstaviti pop, rock, funky, disco sastav Dea Dia, iz Beograda. FOTO: Promo materijal Kuglaš/ Dea Dia bend Ulaz na večeri festivala klupskih bendova „Bates” je slobodan. Dea Dia je cover bend nastao 2010. godine, prepoznatljiv je po dva moćna i […]

today16. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA