Vesti

STIŽE NOVI VIDEO SPOT KANDE, KODŽE I NEBOJŠE ZA PESMU ,,TU I TAMO, TAMO, TAMO“ – PREMIJERA SUTRA!

today19. januara 2023.

Background

Spot za singl „Tu i tamo, tamo, tamo“ grupe Kanda, Kodža i Nebojša biće premijerno emitovan u petak, 20. januara u 11 časova na Mascomovom YouTube kanalu, a premijera je  ujedno i lep način da se obeleži izlazak novog albuma, ,,Beton“, povodom kojeg se održava veliki beogradski koncert 3. marta u Domu Omladine Beograda!

Pesma „Tu i tamo, tamo, tamo“ se ubrzo nakon objavljivanja albuma „Beton“ izdvojila kao potencijalni singl. Bilo je jasno da ima i koncertni potencijal, a na sugestiju prijateljice benda, rok novinarke Sandre Rančić, bend je doneo odluku da se upravo za pesmu „Tu i tamo, tamo, tamo“ uradi video spot. Neposredno pred promociju albuma „Beton“ u Zagrebu ideja je prezentovana uvaženom hrvatskom snimatelju i reditelju Radislavu Jovanovu poznatijem po nadimku Gonzo. Priznat i nagrađivan za video radove bendova i izviđača kao što su: Psihomodo Pop, Majke, The Bambi Molesters, Let 3, The Beat Fleet, Pips, Chips & Videoclips, Oliver Dragojević, Hladno pivo, Natali Dizdar ili Gibonni, Gonzo je u pesmi KKN-a prepoznao energiju koju je želeo da prenese u svoj novi video rad.

„Snimali smo u Zagrebu, izbegli smo turističke lokacije i namerno smo izabrali šturo, bezglave i haotične ambijenta kao sto bi to verovatno pronašao i snimio i u Beogradu. Za ovako super pesmu i tekst bitniji su mi energija i emocija – koja je uvek tu i tamo, tamo – dođe pa nestane. Gradovi se drugačije zovu ali se isto gibamo i volimo. Hvala Sandri što nas je spojila i mojoj supruzi Aniti koja je montirala ovaj video,“ izjavio je Gonzo.

„Dani provedeni u Zagrebu bili su više nego prijatni, a prvi susret sa Gonzom je, pored toga što je bio veoma srdačan, kod mene probudio jednu zanimljivu asocijaciju: „Čoveče,“ pomislio sam, „Vinsent Prajs glavom i bradom.“ On je, zaista tokom zezanja i tokom snimanja zračio tim prijatnim horor vajbom, kome je smisao za humor našeg gitariste Janka, sve vreme dodavao neku slojevitiju dimenziju. Okreni – obrni, sve je zaista prošlo glatko i što je još zanimljivije, neobično lako i brzo. Mislim da ni za jedno snimanje spota do sada, nismo imali utisak da je trajalo bukvalno sekund-dva,“ dodao je Oliver Nektarijević, frontmen benda.

FOTO: Gonzo

Izlazak novog spota dolazi u trenutku intenzivne promocije velikog beogradskog koncerta koji je najavljen za 3. mart u sali „Amerikana“ beogradskog Doma omladine. Karijera grupe Kanda, Kodža i Nebojša je u tesnoj vezi sa navedenim prostorom kom su se u različitim fazama svog rada uvek vraćali. Izlazak hvaljenog izdanja „Beton“ je prilika da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

FOTO: Beton / Cover Albuma

Karte su u prodaji na tickets.rs i gigstix.com. Posebni paketi za fanove (karta+LP i karta+CD) dostupni su na mascom.rs.

Premijeru novog spota možete videti ovde:

 

FOTO: Gonzo

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DAMIR IMAMOVIĆ U DOMU OMLADINE BEOGRADA 16. MARTA

Kontra Rights i Pop Depresija imaju čast da vas pozovu na koncert Damira Imamovića u Domu omladine Beograda u četvrtak 16. marta od 20h. Specijalni gost na koncertu biće mladi banjalučki muzičar i pesnik Igor Božanić. Ulaznice su u prodaji na svim punktovima tickets.rs i gigstix, online, kao i na blagajni Doma omladine. Prvih 100 ulaznica prodavaće se po promo ceni od 1200rsd, druga cena karte je 1500, a poslednji […]

today18. januara 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA