Vesti

STIGAO NOVI SINGL BENDA ISKAZ U DVE VERZIJE

today3. septembar 2021.

Background

Pančevački bend Iskaz se vraća sa dvostrukim singlom i spotom.

U pitanje je ekranizacija numere ,,Trebaš mi“, koja je urađena u dve verzije i sa dva video spota, a koja će se naći na predstojećem, petom studijskom izdanju ,,Lavirinat“. 

Video spotovi za pesmu ,,Trebaš mi“ imaju dve verzije kaže ekipa, jdnu rock i jednu pop verziju!

Prva verzija je ,,tvrđa“ izvedba numere, dok je druga više naklonjena ,,retrowawe“ ili ,,syntwawe pop“ zvuku 80ih godina. Obe verzije numere su dobile svoju ekranizaciju i priče se za obe verzije razlikuju, istovremeno i prepliću. Suštinski pesma govori o zabranjenoj ljubavi i sukobu srca i razuma.

U glavnim ulogama su: Helen Džamić, Miloš Pejović, Miloš Đeković, Slobodan Dodić, kao i članovi benda, dok režiju potpisuje Zoran Stefanov.

Operateri iza kamere su bili  Zoran Stefanov, Nikola Valjković iz ekipe Pneuma Films, Danilo Parežanin, Marko Živković i Miloš Višekruna.
ProdukcijaĐoka Gavrilov, Nikola Stanković
Audio miks i master je delo gitariste benda, Ognjena Dimitrijevića

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NOVI PARAF I NOVI SINGL: ,,NOVI BERLIN“

Novi Paraf je došao sa novim singlom i novim video spotom! Sasvim u skladu s vlastitim karijernim zakonitostima, Paraf se u paralelnim ekspresijama javlja kroz različite formate. Tako će bazična četvoročlana postava odsvirati poneki nastup,  ona šira formacija čeka reizdanje albuma ,,Izleti" povodom 40. godina od originalne objave, dok će koncertni, osmočlani team ući u studio i snimiti novi singl. Transformacija koncertne postave koja je objedinila članove dosadašnjih formacija sa pojačanjima […]

today3. septembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA