Vesti

STIGAO JE I PETI SINGL SA NOVOG ALBUMA ZOSTERA – ,,NAJGORI“

today7. jun 2023.

Background

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu ,,Mozak na pašnjak „, koja je peti singl sa njihovog novog albuma ,,Najgori“.

Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Video spot za pesmu radila je mlada talentovana rediteljka Karmen Obrdalj iz Mostara.

U kontekstu albuma pjesma ‘Mozak na pašnjak’ se nalazi na sredini tj. predstavlja lom anti-junaka kojeg pratimo – Najgoreg. On doživljava neku vrstu osobnog loma i mraka, nakon kojeg ne vidi izlaz. Jedino što mu preostaje je da jednostavno sve pomnoži s nulom, a znamo da sve što množimo s nulom daje nulu i u gorčini prelazi na tamnu stranu.“ navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album „,,Najgori“. imat će 10 pesama koje su koncepcijski povezane. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor sa Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ROMANO NERVOSO – ,,ŠPAGETI“ ROCK’N’ROLL NA BALKANROCK SESSIONS!

U novoj epizodi Balkanrock Sessions - a, Romano Nervoso je oduševio svojim nastupom. Njihov stil obuhvata širok spektar muzičkih uticaja kojeg su simpatično nazvali ,,špageti rokenrol”. Bend je izuzetno aktivan na koncertnoj sceni, izvode čak 60 koncerata godišnje bez obzira na to da li su to veliki festivali ili intimni klubovi. Imaju impresivnu diskografiju koja obuhvata pet dugih izdanja, a njihov poslednji album iz 2020. godine nosi naziv "The Return […]

today6. jun 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA