Vesti

KAD SE NE ,,VIDI“ NAJBOLJE TU SU ,,NAOČARE ZA SRCE“

today22. decembra 2021.

Background

Sana Garić video singlom „Zlatne noći“ predstavlja novi album „Naočare za srce“ koji je tu od 17. decembra!

Poslednjih godinu dana izdanje su najavljivali singlovi ,,Deo sebe”, ,,Sobe” i ,,Ovaj put”, oni su nagovestili da Sana radi na vrlo pitkom i radiofoničnom albumu koji veoma dobro komunicira sa aktuelnim svetskim synth pop trendovima.

„Na jedan simboličan način sam naziv albuma poručuje šta mislim da nam je svima potrebno u vremenu u kom se nalazimo. Za mene je događaj godine hrabrost ljudi koji su izašli na ulicu da se bore za čistu zemlju, vodu i vazduh. Svakodnevna rasprodaja vrednosti za koje se u međuvremenu izgubio i smisao i značenje i važnost. Kako pobediti i rastvoriti stvarnost? Čuvajte sebe i svoju decu i borite se za povratak osnovnih ljudskih vrednosti i spasavanje zdravog razuma. Verujem u to da još uvek ima dobrih, lepih i pametnih ljudi. Možda su nam samo svima potrebne naočare za srce – da bismo to prepoznali u nama samima i drugima,“ izjavila je Sana Garić povodom izlaska albuma.

FOTO: Zrinka Magazin

Zajedno sa njom u spotu se pojavljuju i članovi Saninog benda: Miki Ristić – bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin – bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić – gitara. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđević – Rahmanee.

FOTO: Cover albuma ,,Naočare za srce“

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

STIGAO JE ALBUM GRUPE ,,WIERD FISHES“, JER ,,VODA ZOVE“

Debitantski album se može posmatrati kao simbolični početak jednog benda, a pošto su Weird Fishes sačekali praznični period na kraju godine i petogodišnjicu nastanka benda, njihov prvi album ,,Šta ako” i spot za pesmu ,,Voda zove" je i novogodišnji poklon za sve stare i nove fanove. https://www.youtube.com/watch?v=LdPMVKjDw8A&list=PLgP7zQYQ1DI87Bsg5SR-tWYSj-cRK7mpC Iako je ovo njihov prvi album, Katarina Vukoman i Peđa Todić su već odavno poznati na beogradskoj sceni. Brojnim nastupima i neuobičajenim repertoarom […]

today21. decembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA