Vesti

STEREOBANANA DONOSI ,,NIŠKE STRASTI“ U BEOGRAD 12. NOVEMBRA!

today7. novembar 2022.

Background

Došlo je vreme i da prestonica doživi pravu erupciju pozitivne energije uz niški dvojac – Stereo Bananu!

Nakon rasprodatih koncerata u Novom Sadu i Nišu, velemajstori kungfuzije – Naopak i Nemus, premijerno će predstaviti nove pesme beogradskoj publici u subotu, 12. novembra od 22 časa u novom gradskom koncertnom prostoru – Zappa Bazi.

FOTO: Vladimir Stanković

U već prepoznatljivom maniru, ovaj popularni i uvek zanimljivi muzički dvojac odsviraće čak 14 novih pesama, odnosno različite muzičke žanrove i široki spektar gradskih tema južne prestonice. Sa albuma „Niške strasti” izdvojile su se pesme poput „Hare, Hare” i„Mokar spid”. One se sada ravnopravno nalaze na njihovoj koncertnoj plejlisti u društvu proverenih hitova kao što su „Melem”, 5 do 12” i „Nemoj da znojiš tehniku”

Svojevrsna muzička senzacija obećava dobar provod, a karte možete kupiti u pretprodaji po ceni od 1000 dinara u Zappa Baru ( Kralja Petra 41 ) a na dan koncerta na ulazu Zappa Baze po ceni od 1200 dinara. Novi album Stereo Banane „ Niške strasti ” dostupan je na streaming platformama, a izdanje je objavila mlada diskografska kuća Midget Unit Records.

FOTO: Promo materijal / cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

POČELA PRIJAVA ZA BEOGRADSKI AUTORSKI ROK FESTIVAL (B.A.R.F.) 11.!

Počela je prijava bendova i autora za jedanaesto izdanje Beogradskog autorskog rok festivala – BARF 11. Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavilo je konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala. Prijava bendova/autora za festival BARF11 počela je 1. novembra i traje do 5. decembra 2022. godine. Nakon toga, komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabraće 6 finalista koji će nastupiti na finalnoj večeri festivala. […]

today7. novembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA