Vesti

STEREOBANANA, AMANZAMAN, THE TRIGGER I SAŠA BAŠA NA MUNZIK FESTU!

today16. juna 2023.

Background

,,Četvrto izdanje Munzik Festivala je pred vratima, a ovog puta na binu ispred letnje pozornice kule Gardoš, stiže sjajna ekipa izvođača, predvođena niškim strastima Stereo Bananom, Dub’n’Roll sastavom Amanzaman, svemoćnim The Trigger i eklektičnim Sašom Bašom!“, kažu iz organizacije Munzik festivala.

Munzik festival je krenuo kao mesto podrške domaćim bendovima na jednoj od najlepših bina u regionu i veoma brzo prerastao u festival sa kojim se najslađe obeležava početak leta!

Ulaz je besplatan, a očekuje nas zanjihan, strastven i jak program na jednoj od najlepših lokacija u Srbiji, predivnom ambijentu kule Gardoš!

Satnica/Line up:
19:30 | Saša Baša & Bend
20:30 | The Trigger
21:30 | Amanzaman
22:30 | Stereo Banana

FOTO: Promo materijal

FOTO: Promo materijal

,,Vidimo se na Gardošu!“, kažu organizatori. Organizaciju kao i do sada potpisuje Mousai Art agencija u saradnji sa Kzm Zemun.

FOTO: Munzik / Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

LIDIJA ANDONOV & ANDY PAVLOV PREDSTAVLJAJU NOVI SINGL I SPOT ,,KUDA IDU SVI“

Nakon fantastičnog albuma ,,Mlad i Radostan” koji predstavlja omaž muzici i autorima koji su stvarali u Jugoslaviji 80-ih godina XX veka, Lidija Andonov & Andy Pavlov, objavljuju novi singl ,,Kuda idu svi”, koji je dostupan na svim digitalnim platformama od 9. juna 2023.godine. ,,Kuda idu svi” promišlja osnovno egzistencijalno pitanje odnosa dobra i zla u ovom presudno osetljivom društvenom i civilizacijskom momentu. Ova autorska pesma ujedno je i odjavna špica […]

today15. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA