Vesti

,,SQUID GAME“ JE DOBIO I SVOJ EP!

today28. januara 2022.

Background

Nakon energičnog singla „Squid Game (Let’s Play)“, neverovatno popularna južnokorejska serija „Squid Game“ konačno dobija i kompletan EP pod nazivom „Squid Game (Let’s Play)“.

Na izdanju se nalaze četiri numere koje su producirala značajna imena elektronske muzike, među kojima su Alok, Cheat Codes, TOKiMONSTA, ali i korejska acapella grupa May Tree.

Kao i mnogi drugi, odgledao sam seriju i veoma mi se dopala. Kao Amerikancu korejskog porekla gledanje ovakve vrste reprezentacije zajednice uparene sa prihvatanjem prelaženja granica je veoma važno za azijske manjine koje žive u Zapadnim društvima. S obzirom na to, dobio sam inspiraciju da napišem nešto jedinstveno i vezano za moje korene. Napravio sam pesmu u kojoj možete čuti moj glas kako interpretira tekst na korejskom jeziku“, kaže TOKiMONSTA o svojoj numeri „The Flower Blooms“.

Iako je serija izašla u septembru prošle godine, „Squid Game“ groznica i dalje traje, a sa preko 142 miliona stream-ova globalno jedna je od najgledanijih na Netflix platformi.

Svojim kvalitetom i važnom porukom je za kratko vreme očarala gledaoce širom sveta koji sada imaju priliku da uživaju i u muzičkoj magiji.

FOTO: Squid Game Cover Art

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

Poslednja pesma Akija Rahimovskog premijerno na Rock Radiju – 27. januara u 15h

U najtužnijim mogućim okolnostima grupa Parni valjak se pesmom „Ponovo“ oprašta od Akija Rahimovskog, svog prijatelja i brata i jednog od najboljih i najprepoznatljivijih vokala naših prostora koji nas je napustio 22. januara 2022. ,,Ponovo" je pesma koja je trebalo da najavi veliku turneju Parnog valjka i novi studijski albuma. Stihove i muziku potpisuje Husein Hasanefendić Hus koji je sa Akijem činio savršenu simbiozu, zahvaljujući kojoj su bezvremenske pesme Parnog […]

today27. januara 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA