Vesti

ŠPANSKI BEND LOS MAMBO JUMBO U ELEKTROPIONIRU!

today10. jun 2024.

Background

Los Mambo Jambo, poznati bend iz Barselone, donosi svoj jedinstveni spoj rokenrola i egzotike pravo na scenu Elektropionira 22. juna. Sa više od 14 godina postojanja, ovaj energični kvartet postao je sinonim za nezaboravne nastupe i originalnu muziku.

 

photo: Los Mambo Jumbo promo

 

Od svog osnivanja 2009. godine, Los Mambo Jambo je osvojio srca publike širom Evrope svojim karakterističnim zvukom i energičnim nastupima. Sastav čine Dani Nel Lo na saksofonu, Dani Baraldés na gitari, Ivan Kovačević na basu i Anton Jarl za bubnjevima.

Njihov treći studijski album ,,Jambology“ (Buenritmo records, 2016) predstavlja savršen spoj akcije, igre i egzotike, što je postalo prepoznatljivo za ovaj bend. Repertoar, koji se sastoji od originalnih kompozicija, obećava veče puno energije i nezaboravnih trenutaka za sve ljubitelje rokenrola.

Los Mambo Jambo je dokazao da instrumentalna muzika govori univerzalnim jezikom, menjajući zauvek špansku rokenrol scenu sa svojim karakterističnim zvukom koji su nazvali
,,Sonido Jambofónico“.

 

Atmosfera njihovih nastupa neodoljivo podseća na energiju i dinamiku karakterističnu za Tarantinove filmove, gde muzika ima ključnu ulogu u stvaranju nezaboravnog doživljaja.

Pored koncerta u Beogradu, Los Mambo Jambo će nastupiti i u: Užicu 20. juna (Gradski kulturni centar), Kragujevcu 21. juna (SKC) i Novom Sada: 23. juna (GERILA BAR).

 

Ulaznice za beogradski koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima Ticket Vision-a i online na sajtu tickets.rs

 

 

 

 

 

 

cover photo: David Rubano

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

OVE SUBOTE DADWAVE, EBM I INDUSTRIAL U KLUBU UNDER – FIGURATIVE THEATRE I LUDWIG LUDWIG

Beograd će biti domaćin nesvakidašnjeg muzičkog spektakla u klubu Under, (Ruzveltova 1), 8. juna sa početkom u 22h. Ovaj događaj okuplja dva izuzetna benda, koja su ostavila značajan trag na regionalnoj muzičkoj sceni. Figurative Theatre, osnovan 1999. godine u Nišu, donosi jedinstvenu kombinaciju dadawave, EBM i old school industrial zvuka. Bend istražuje teme antiutopije i konzumerizma koristeći dadaističke principe, readymade predmete, zvučne slike i kolaže. Njihovi nastupi su poznati po […]

today7. jun 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA