Vesti

BEOGRADSKA PREMIJERA PREDSTAVE ,,SOUNDTRACK ZA FILM KOJI NIKADA NIJE SNIMLJEN“ I KONCERT KRALJA ČAČKA

today24. oktobar 2022.

Background

Nakon dužeg vremena u Dom Omladine se vraća Kralj Čačka i to u dvostrukoj ulozi, ne samo kao kantautor već i kao deo nesvakidašnje muzičke predstave.

Soundtrack za film koji nije snimljen, predstava sa pevanjem, u kome songove izvode Kralj Čačka i Nina Bajsić , svoju beogradsku premijeru imaće 18. novembra u Domu Omladine (Velika sala), sa početkom u 20 časova.

Soundtrack za film koji nije snimljen, pozorišno-radijski dijalog u produkciji Radio Teatra sastoji se od poetskih, proznih i muzičkih zapisa koji su nastali u formi dijaloga između Beograda i Zagreba, odnosno između beogradskog pesnika, kantautora i slikara, Nenada Marića (Kralj Čačka) i zegrebačke pesnikinje, kantautorke i dramaturškinje, Nine Bajsić.

Dve kompozicije iz predstave su već objavljene kao singlovi:

,,Obrnut red stvari i ,,Voz,vlak“.

Pored Kralja Čačka i Nine Bajsić, na sceni je prisutna i naratorka, Pavlica Bajsić Brazzaduro, a zvuk i atmosferu predstave dopunjuju Dino Brazzoduro i Lana Deban.

Posle predstave Kralj Čačka će održati koncert, što je prilika za ljubitelje njegove muzike da ga čuju nakon dužeg vremena.

,,Rijetko kada sam u kazalištu toliko uživao u bliskosti, mjeri i skladu,kao na „Soundtracku za film koji nije snimljen“, izjavio je nakon predstave Darko Rundek.

Ulaznice su u prodaji na svim Tickets prodajnim mestima i online:

https://tickets.rs/event/soundtrack_za_film_koji_nije_snimljen_3615

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NOVI VIDEO SPOT SANE GARIĆ JE ,,SVE ŠTO OSEĆAM“

Beogradska muzičarka i autorka Sana Garić objavila je video spot za pesmu „Sve sto osećam" ujedno i sedmi video spot koji zatvara aktuelan album „Naočare za srce". Drugi album Sane Garić „Naočare za srce" je objavljen u krajem prošle godine, digitalno izdanje i u fizičkom CD i 3D CD formatu. Album je ispraćen fantastičnim recenzijama u Srbiji, regionu i svetu. Na taj način omogućeno je bendu da predstavlja domaću scenu […]

today21. oktobar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA