Vesti

GREMI DOBITNICI – SNARKY PUPPY – NA MUSICOLOGY SESSIONS!

today30. jun 2022.

Background

Snarky Puppy po drugi put stiže u Beograd u organizaciji Musicology Sessions, nakon nezaboravnog koncerta 2019. godine! Rezervišite 3. jul za muzički događaj godine i vidimo se na teniskim terenima Kalemegdana!

Musicology Sessions i ove godine dovodi svetski poznate umetnike. Nakon rasprodatih koncerata belgijskog sastava, Hooverphonic, i gostovanja italijanske pop legende raskošnog vokala, Maria Biondija, stiže nam svetski poznati kolektiv Snarky Puppy, koji su tokom svoje dosadašnje karijere osvojili i Gremi priznanja. Završetak letnje sezone Musicology serijala rezervisan je za legende hip hop-a Arrested Development 1. septembra na Kalemegdanu.

Posle skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, 4 Gremi nagrade, 8 JazzTimes and Downbeat nagrada, stotine masterklasova u obrazovnim institucijama širom sveta i više od 19 članova benda koji su se rotirali skoro deceniju i po, činilo se da je Snarky Puppy spreman da malo uspori i uživa u vožnji, ali nakon svog poslednjeg ,“Live At The Royal Albert Hall“ albuma koji je osvojio Gremi, bend radi sve osim usporavanja. U stvari, Snarky Puppy je u svojoj 18. godini postojanja fokusiraniji nego što je ikada bio.

Uspeh koji je grupa postigla otvorio je vrata novim kreativnim mogućnostima: sopstvenoj izdavačkoj kući, saradnji sa raznolikim spektrom umetnika, prilike za predstavljanje u manje razvijenim zemljama, sopstveni godišnji muzički festival i još ambicioznije projekte
snimanja. Kroz sve što se dešavalo na planetarnom nivou, Snarky Puppy nastavlja da gleda napred. Dok pišemo vest o njihovom koncertu, snima se njihov 14. album, „Empire Central“, bezrezervno ljubavno pismo Dalasu, mestu gde je sve počelo 2004. godine, a upravo na Kalemegdanu čućemo premijerno pesme sa albuma, kaže ekipa Musicology Sessions-a.

Kao predgrupa Snurky Puppy-ju će svirati  Gorica Šutić sa svojim bendom The Grooveheadz!

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

FIVE FINGER DEATH PUNCH I NA TAŠMAJDANU 2. JULA!

Bliži se i taj dan! Heavy-metal senzacija, američki bend Five Finger Death Punch će održati svoj prvi beogradski koncert u karijeri, 2. jula na stadionu Tašmajdan. S obzirom da su miljenici mlađe publike, organizator koncerta Charm Music, je omogućio posebne povoljnosti pri kupovini karata za osobe mlađe od 23 godine, koji će ulaznice za parter moći da kupe po ceni od samo 1.800, a za deo ispred bine za 2.900 […]

today29. jun 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA