Vesti

SLOBODA U SVAKOM SMISLU: DOČEK ANTI NOVE GODINE UZ VELIKI PREZIR

today21. decembar 2022.

Background

VELIKI PREZIR će 31. decembra 2022. godine održati poseban novogodišnji koncert u Beogradu, a raspoloženje će tokom večeri i noći setovati i gradska DJ ekipa: Toma Grujić i Borko Vujić. Sasvim poseban doček, električne gitare, plesni groove, ležerna psihodelija, sloboda u svakom smislu, to je ono što čini Anti Novu godinu u beogradskom klubu Elektropionir.

,,Još jedna godina je iza nas. Ne znam da li je bolja, lošija ili neutralna u odnosu na neke prethodne, ali znam da se radujemo što ćemo u nepoznato buduće vreme uroniti na najbolji mogući način za nas. Pevaćemo i sviraćemo na sav glas. Teško da može bolje od toga“, izjavio pred novogodišnji koncert Vladimir Kolarić Kole, frontmen Velikog prezira.

Ulaznice za doček Anti Nove godine u Elektropioniru dostupne su u Abti Shopu (Cetinjska 15) po promotivnoj ceni od 2.000 dinara, dok će redovna cena biti 2.500.
Lagano posluženje i piće dobrodošlice se podrazumevaju.

I noć za pamćenje!

Foto: Veliki prezir promo

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

EX REVOLVERI NA ZAPPA BAZI U ČAST JUBILEJA I NOVOG IZDANJA „100% ROCK’N’ROLL“

Grupa Ex Revolveri će u četvrtak, 22. decembra od 21h u klubu Zappa Baza održati veliki koncert kojim obeležavaju 30 godina diskografije. Povod za koncert je i izlazak novog CD izdanja pod nazivom „100% Rock’n’roll“ objavljenog u septembru za diskografsku kuću Multimedia Music. Novi CD čini 10 najvećih hitova iz perioda Revolvera – kasnije Ex Revolvera od 1992. do 2022. godine. Pesme su snimljene u Beogradu, u studiju Multimedia Music, […]

today19. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA