Vesti

,,SVIRAMO NASMEJANI I NE ŠTEDIMO REPERTOAR!“ – SIX PACK U FEST-U!

today23. decembar 2022.

Background

Posle rasprodatog koncerta u prestižnom zagrebačkom klubu „Vintage industrial bar“, Six Pack je za kraj godine izabrao nastup u Beogradu, tačnije u Zemunu. U Beogradu nisu svirali više od godinu dana i u subotu dolaze, kažu, u boljoj formi nego ikad!

„Posle globalno tegobnog perioda vezanog za pandemiju i udarca na muzičku industriju, Six Pack je imao dve veoma uspešne koncertne godine što je bendu vratilo ogromno sviračko samopouzdanje i donelo mnogo lepe energije na samu binu. Sviramo nasmejani i ne štedimo repertoar, publici pružamo više nego što se obično očekuje od pank rok nastupa. Na poslednjoj svirci u Zagrebu smo svirali čak dva sata“ kažu članovi benda.

„Fabrička greška“, „Crveni makovi“, „Nekako najviše me boliš ti“, „Delfinov let“... samo su neke od pesama koje ćemo čuti za dva sata svirke, a na spisku je, pored retrospektive cele diskografije benda, i novi singl.

„Pored pažljivo biranog repertoara i retrospektive naše karijere, u klubu Fest ćemo predstaviti i novu pesmu „Trash“, a spot za ovaj singl publika može i da pogleda skenirajući QR kod sa prelepo odštampanih karata“.

Njihov najpoznatiji album ,,Fabrička greška“ trenutno nalazi u fazi narezivanja vinilnog izdanja: „To je pokazatelj da je Six Pack i dalje veoma tražen i to valja proslaviti. Kako drugačije nego zajedno s publikom i uz žestoku svirku“ kaže ekipa i poziva ljude u Fest: „Datum koncerta je savršen, mislim da će nas sve zajedno dodatno raspoloženim držati i prednovogodišnja euforija, pa hajde da u Novu godinu uđemo s nadom da će rokenrol ostati neuništiv.“

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest po ceni od 800 RSD. Na veče koncerta ulaznice će (ako ih ostane), koštati 1000 RSD.

FOTO: Promo materijal / Cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ROCK MRAZ JE JOŠ MALO TU! PRIJAVITE SE NA VREME ZA ROCK RADIO PAKETIĆ

Ho ho ho, čujte i počujte! Rock Mraz pakuje poklone sa svojim Rock radio prijateljima! Pripremio je i škakljiva pitanja u vezi sa raskalašnim životom muzičara na koja se tačno odgovoriti mora! Od danas, pa sve do 25. decembra traje prijava za učešće u novogodišnjim, muzičkim, pitalicama. Rock radio novogodišnji paketići su spakovani sa ljubavi puno, a naše oko je za prijave od 00 - 24 budno: na sms i […]

today22. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA