Vesti

,,SVE DA IMA NEKI NAČIN“ JE NOVI SINGL GRUPE SILENTE

today5. april 2024.

Background

Hrvatski bend Silente objavio je novi singl „Sve da ima neki način“, koji je još jedan uvod u nadolazeći novi album.

Muziku za novi singl potpisuje Tibor Karamehmedović, tekst Sanin Karamehmedović, dok je za audio produkciju zaslužan Nikša Bratoš. Pesma „Sve da ima neki način“ je drugi singl sa nadolazećeg albuma, nakon prošlogodišnjeg „Sve što treba znat o ženi“.

,,Bend se okupio u studiju u januaru ove godine s novim materijalom. Snimili smo pet novih stvari, a album ćemo dovršiti na jesen. Do tada planiramo objaviti nekoliko singlova od kojih je prvi pesma „Sve da ima neki način“. Zahvaljujemo celoj ekipi koja je učestvovala u ovom projektu i veselimo se sledećem snimanju. Veliki pozdrav svim našim fanovima!“, poručuje Silente.

Novi singl prati i video spot, za čiju je produkciju zaslužan Filip Gržinčić. Spot je sniman na više lokacija, i to u Rijeci, u Roswell parku u Fužinama i u studiju u Zagrebu, a sve su vodili Gržinčić Creative Visuals.

Nakon prošlogodišnje „Sve sto treba znat o ženi“ , koja je našla svoje mesto u top 20 nacionalne radijske liste singlova po emitovanju, „Sve da ima neki način“ je drugi singl s nadolazećeg albuma koji je planiran za jesen.

Prilika da se novi singl čuje uživo su mnogobrojni koncerti sastava Silente koji će biti održani ove godine širom regiona, a neki od već objavljenih gradova su Podgorica, Banja Luka, Rijeka, Čakovec, kao i Zagreb gde će ovog leta održati najveći samostalni koncert u karijeri.

Silente se na muzičkoj sceni pojavljuje 2013. godine sa prvim singlom „Terca na tišinu“ i albumom „Lovac na čudesa“. Dve godine kasnije objavljuju album „Neće rijeka zrakom teći“, a u 2018. najavljuju i svoj treći studijski album naziva „Malo magle, malo mjesečine“.

U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. U 2022. godini objavljen je četvrti studijski album „IV“ na kojem se nalaze singlovi „Mene moje uši lažu“ ,„Nikada ovako“ , „Poljubi me za kraj“ , „Idi“ . Novi singl „Sve da ima neki način“ dostupan je na svim streaming servisima.

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ANA ĆURČIN I MARKO NASTIĆ SU AMNASTI , A „IT TOOK ME SO LONG“ JE NJIHOV PRVI SINGL

Neke saradnje moraju da se dogode, iako na prvi pogled deluju sasvim nemoguće. Ana Ćurčin svoju muziku stvara i objavljuje više od deset godina, Marko Nastić je legendarni DJ i producent prisutan na sceni više od dve decenije i evo ih na jednom sasvim novom početku, na zajedničkom projektu Amnasti. Pred vama je video "It Took Me So Long", prvi singl istoimenog albuma, koji će kao zajedničko izdanje na ploči […]

today5. april 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA