Vesti

SILENTE RASPRODALI KONCERT U BEOGRADU!

today19. maj 2022.

Background

Hrvatska senzacija i jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nove generacije, dubrovački sastav Silente, nastupiće 21. maja u Sali Amerikana Doma Omladine Beograda. Zbog velikog interesovanja u prodaju je pušteno dodatnih i poslednjih 50 ulaznica na svim mestima Tickets.rs!

Kao specijalna podrška bendu nastupiće i hrvatski sastav BluVinil Silente dolaze u Beograd sa novim singlovima, i upravo objavljenim spotom i pesmom pod imenom i koji će se naći na njihovom novom, četvrtom studijskom albumu.

Nakon što je sa ,,Navečer se srca lome” započela sjajna nova faza Silentea, nastavljena je velikim singlovima ,,Mene moje uši lažu”, ,,Nikada ovako”, kao i ,,Poljubi me za kraj” koji su se našli na listama najizvođenijih pesama u Hrvatskoj.

U godinu su ušli sa velikim uspehom, ,,Poljubi me za kraj” osvojila je nagradu Zlatnog studija Jutarnjeg lista za pesmu godine, nagradu Cesarica za rock hit godine, dvostruku nominaciju za Porina, a Silente je osvojio i nagradu Top.hr za grupu godine.
Pesma ,,Idi” predstavlja novo poglavlje njihovog rada, a ujedno je i poslednji najavni singl pred objavu četvrtog albuma u izdanju LAA-a. Nova pesma dostupna je na svim streaming servisima.

Bend Silente jedan je od najaktuelnijih hrvatskih izvođača najpoznatiji po singlu „Terca na
tišinu“. Silente ide svojim izuzetno uspešnim putem, koji im je do sada doneo mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su i verovatno najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu i rasprodali. Dosadašnja tri objavljena studijska albuma predstavili su hitove kao što su „Terca na tišinu“, „Još jednom“„Morski ljudi, morske žene“,i ,,Čudna ili čudesna“, „Neće rijeka zrakom teći“,„Pjesma koja samu sebe mrzi“, „Molim te zapiši“, „Kako misliš“ i mnoge druge.

Koncert zajedničkim snagama organizuju Kontra Rights i LAA.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

VELIKI BEOGRADSKI KONCERT GRUPE REPETITOR U BAŠTI DRUGSTORE-A!

Grupa Repetitor objavila je album ,,Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji" pre više od godinu dana. Taj prazan prostor koji je bio prisutan između benda i publike konačno će da se popuni: u letnjoj bašti kluba Drugstore 11. juna 2022. kada Beograđane konačno očekuje veliki solistički koncert Repetitora. Od poslednjeg samostalnog nastupa u rodnom gradu benda prošlo je tri pune godine, a bili su onemogućeni i […]

today19. maj 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA