Vesti

NA PRVOM ,,ROCKAM DORĆOL“ SHARKS SNAKES & PLANES, CONSECRATION I REMEDY!

today20. oktobar 2021.

Background

Beogradska trojka koju čine Sharks, Snakes & Planes, Consecration i Remedy odlučila je da protrese epicentar Beograda, jer dugo nisu nastupali u svom gradu.

Subota, 30. oktobar, 20hRockam Dorćol!

Ulaznice su u prodaji od petka, 22. oktobra, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara. Cena na veče koncerta, na ulazu u Dorćol Platz, biće 1.200 dinara.

FOTO: Sharks, Snakes & Planes promo

Sharks, Snakes & Planes su bend koji ne odustaje od ispitivanja okvira grandž zvuka i svakim novim singlom i nastupom dokazuju da granice u ovom žanru zapravo ne postoje. ,,Crni gnoj“, ,,Rđavi obarač“, „Sound of Sirens“ samo su neki od hit singlova nastalih u poslednjih 10 godina, koje će publika biti u prilici da čuje na ROCKAM DORĆOL koncertu poslednje subote u oktobru.

Sharks Snakes and Planes su domaćini ROCKAM DORĆOL serijala koji započinju u Dorćol Platzu, a kao i uvek do sada sa sobom vode ekipu, i to uvek onu koja alternativnu muzičku scenu čini posebnom. U Dorćol Platz stižu sa Consecration i Remedy.

 

FOTO: Remedy promo

Za Remedy, all star bend koji predvodi Nemanja Kojić – Kojot, ovaj nastup će ujedno biti i prva koncertna promocija albuma „Ethiopian Mountains“ objavljenog neposredno pred početak pandemije. Kritika kaže da je ,,Remedy“ albumom „Ethiopian Mountains“ uspostavio nove aranžersko-izvođačke standarde. Predugo se čekalo da publika to čuje i uživo i doživi i energiju i snažne poruke koje ovaj Kojotov projekat nosi.

FOTO: Jovana Milovanović / Skullcheez

Consecration je u Beogradu ovog leta održao tek jedan kratki nastup, pa je njihov performans na Rockam Dorćol koncertu jedan vid ekskluzive, uzev u obzir sve okolnosti u kojima u poslednje vreme i muzičari i ljubitelji live nastupa i stvaraju i žive. A kako je jednom prilikom rečeno, koncert benda Consecration je ,,bliski susret sa kosmosom“ (Milan Mazinjanin, ,,Pris“ portal).

A kosmos kaže: Dorćol Platz, 30. oktobar, Rockam Dorćol!

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MICHAEL KIWANUKA O JAČINI DUHA U NOVOJ PESMI ,,BEAUTIFUL LIFE“

Nakon veoma interesantnih osamnaest meseci za njega i prekinute turneje usled pandemije, britanski kantautor Michael Kiwanuka se novom muzikom vraća sigurniji nego ikada i predstavlja novi singl pod nazivom „Beautiful Life“. Numera je nastala u procesu stvaranja njegovog četvrtog studijskog albuma. Orlando von Einsiedel, Oskarom nagrađivani britanski reditelj, je pozvao muzičara i pitao ga da da pruži svoj doprinos novom dokumentarnom filmu „Convergence: Courage In A Crisis“. Odgovor je bio […]

today20. oktobar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA