Vesti

SECREUM U KUGLAŠU!

today3. novembar 2023.

Background

Londonski prog/groove metal bend Secreum nastupiće u petak, 3. novembra u Kuglašu u Beogradu! Specijalni gosti biće pirotski bendovi Burning Leaf i NAV.

Ulaznica staje 500 din.

 

FOTO: Kuglaš promo

 

Spremite se za žestoku svirku i odličan provod u petak 3. novembra, uz bendove Secreum (London, UK), Burning Leaf (Pirot, RS) i NAV (Pirot, RS)!

SECREUM je četvoročlani metal bend iz Londona, osnovan 2012. godine. Razarajućim gitarskim rifovima i žestokim bubnjevima, zajedno sa “low end” zvukom koji puca u ušima između frenetičnih solaža, Secreum pruža savršenu podlogu za prenošenje svih nepravdi sa kojima se suočavamo u životu, dok takođe baca svetlo na stvari koje su nam najdraže. „Preuzimajući uticaj od bendova kao što su Strapping Young Lad, Machine Head, Gojira i Lamb of God, želimo da pružimo uzbudljiv, ali i zabavni performans za sve koji nas gledaju.“

facebook

https://www.instagram.com/secreumband/

https://secreum-the-band.bandcamp.com

 

BURNING LEAF je metal bend iz Pirota, osnovan 2010. godine. Debi album, pod nazivom „Hold the Tides Away“, objavili su 2022. godine, a trenutno rade na novom materijalu za svoj predstojeći drugi album. Muzika koju sviraju je mešavina nekoliko žanrova, sa temama inspirisanim ličnim iskustvima, životom, prolaznošću, prirodom i prošlošću.

facebook

 

 

NAV je stoner/groove bend iz Pirota, osnovan 2022. godine, od strane iskusnih muzičara koji su svirali u raznim lokalnim bendovima. NAV je trenutno u procesu snimanja albuma prvenca. Zvuk benda je vodjen masnim rifovima, melodičnim gitarskim linijama i glasnom ritam sekcijom.

facebook

event!

 

 

COVER FOTO: SECREUM PROMO

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

NOVOSADSKI DANI PIVA U PETAK I SUBOTU NA NOVOSADSKOM SAJMU!

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se Novosadski dani piva, dvodnevni muzički i gastronomski spektakl, održati u petak 3. i subotu 4.11. u Master centru Novosadskog sajma. Manifestacija će okupiti više desetina izlagača zanatskih i komercijalnih piva, a bina Novosadskih dana piva će u dva dana ugostiti Crvenu jabuku, Mileta Kekina, Juricu Pađena & Aerodrom i YU grupu, kao i glumce iz serijala Državni posao, koji će voditi program. Novosadski […]

today2. novembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA